Bookmarks

    Σε ΔΣ της Football League εκλέχθηκαν οι εκπρόσωποι της κατηγορίας στα ΔΣ της διοργανώτριας αρχής και ανάμεσα τους είναι και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Αντώνης Αντωνίου. Πραγματικά μία πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Καβάλας η οποία καταξιώνεται ακόμη  περισσότερο στα κέντρα των αποφάσεων της Αθήνας.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι εκλογές διενεργήθηκαν την Τρίτη (11/2) ανάμεσα στις 14 ομάδες της Football League για την ανάδειξη τριών μελών που θα εκπροσωπήσουν την κατηγορία στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας.

    Με ψήφους 8-6 έλαβαν το χρίσμα για να εκπροσωπούν την κατηγορία στο Δ.Σ. της Ένωσης Super League 2 και Football League, πήραν οι Ηλίας Αϊβάζογλου (Τρίκαλα), Μιχάλης Χατζηνικήτας (Ιάλυσος) και Αντώνης Αντωνίου (Καβάλα).

    Οι νικητές επικράτησαν των Παλτόγλου (Αιγάλεω), Τσιριγώτη (Ιωνικός) και του εκπροσώπου του Θεσπρωτού, που είχαν θέσει επίσης υποψηφιότητα.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει τα εξής:

    «Σας ενημερώνουμε πως στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 11/2/2020, ανάμεσα στις 14 ομάδες της Football League, και αφορούσε στην ανάδειξη τριών μελών που θα εκπροσωπήσουν την κατηγορία στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, εκλέχθηκαν οι εξής:

    Αντωνίου Αντώνης (ΠΑΕ Καβάλα Α.Ο)

    Χατζημιχάλης Νικήτας (ΠΑΕ Ιάλυσος Γ.Α.Σ)

    Αϊβάζογλου Ηλίας (ΠΑΕ Τρίκαλα Α.Ο)».

    18 Responses to “Πολύ μεγάλη επιτυχία της ΠΑΕ Καβάλα και του Αντώνη Αντωνίου στους εκπροσώπους της Football League στη Λίγκα”