Bookmarks

    Η ΧΑΝΘ Φιλοξένησε τους αγώνες στο εξαιρετικό της γυμναστήριο, το αθλητικό κέντρο Χ.Α.Ν.Θ.-ΗΡΩΝ «Μίμης Τσικίνας» και συγκέντρωσε 244 αγόρια και κορίτσια σημειώνοντας φετινό ρεκόρ συμμετοχών.

     

    Ήταν το 6ο όπεν του προγράμματος στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και όλα κύλησαν καλά και στο οργανωτικό κομμάτι, καθώς υπήρχε η εγγύηση της έμπειρης από τέτοια events Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

    Πλούσια αγωνιστική δράση για περίπου 20 ώρες χάρισε δυνατά παιχνίδια και όμορφες εικόνες. Έγιναν μάλιστα, οκτώ ηλικιακές κατηγορίες για δεύτερο συνεχές όπεν. Το πρόγραμμα εξελίχτηκε ομαλά σε 20 τραπέζια και ολοκληρώθηκε τη Κυριακή λίγο πριν από τις 5μ.μ.. Σε όλες τις κατηγορίες επικράτησε το 1ο ή το 2ο φαβορί, αλλά βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι έλειψαν τα απρόβλεπτα αποτελέσματα και το σασπένς.

     

    Κατηγορία U21

    Στον τελικό έφτασαν τα δύο πρώτα φαβορί, ο Κωνσταντίνος Λυκοστράτης και ο Εμμανουήλ Αλαρούπι της ομάδας της πόλης μας (ΑΣΕΑ Καβάλας). Ο Λυκοστράτης του Φοίνικα Αγ Σοφίας Πειραιά ,απέδωσε καλύτερα και επιβλήθηκε με 3-1 σετ .Ο Αλαρούπι είχε πάει στον τελικό και στο προηγούμενο τουρνουά στην Αθηνά χάνοντας 2-3!

    Ο αθλητής μας Πασχαλερης Γιώργος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο!

     

    Κατηγορία U18

    Ο Αλεσάντρο Φελτσερ πραγματοποιώντας σταθερή και ανοδική πορεία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο φτάνοντας ένα βήμα πριν τον τελικό.(δε τα κατάφερε στον ημιτελικό απέναντι στο νο2 Χατζηλυηερουδη 2-3 σετ με 9-11 στο τελευταίο και καθοριστικό σετ!)

    Στη κατηγορία συμμετείχαν και οι Τοπτσης Μ και Κουντουράς Κ.

    Στα κορίτσια της κατηγορίας αυτής είχαμε πλασαρίσματα στις θέσεις 7-8-9 με τις Τοπτση, Γιουρετζιδου και Συμεωνιδου!

     

    Κατηγορία U15

    Στη κατηγορία των παίδων ο Διονύσης Τιμαμοπουλος έφτασε μέχρι τον τελικό, με εντυπωσιακές νίκες απέναντι στο νο4 και νο2, χάνοντας στις λεπτομέρειες από το νο3 Μανωλοπουλο του ΑΟ Πεύκης με 2-3 σετ!

    Συμμετείχαν ακόμα οι Λευκόπουλος, Ευθυμίου, Ντουμπουρίδης και Μιχαηλίδης!

    Στις κορασίδες η Γκαιντατζη έκανε το 5 στα 5 χρυσά μετάλλια συνεχίζοντας το αήττητο για 2 χρόνια!Στον τελικό κέρδισε 3-1 σετ τη Μεραμβελιωτακη του Ολυμπιακού! Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η εντυπωσιακή Φωτεινή Δημητριάδη κάνοντας νίκη στο νο4 για να μπει στα μετάλλια και χάνοντας από τη συμπαίκτρια της στον ημιτελικό!

    Συμμετείχε και η Δήμητρα Πετσιβα κατακτώντας τη 5η θέση!

     

    Κατηγορία U12

    Ο αθλητής της ομάδας μας Παπαναστασίου Πέτρος έφτασε ένα βήμα πριν το μετάλλιο ,στη 5η θέση χάνοντας από το νο3 των αγώνων! Ο Καπαγιαννίδης κατέκτησε την 6η τιμητική θέση χάνοντας στην 8αδα από το νο 2 του ταμπλό. Συμμετείχε ακόμα ο Γιαννικόπουλος Γ.

     

    Κατηγορία U9

    Στη κατηγορία των μίνι ο Γιαννικόπουλος Αντώνης (5 ετών) πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση σωστού αθλητή έκανε 2 νίκες και δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του. Κατέκτησε τη 12η θέση!

    Στο σύνολο της η ομάδα της Καβάλας παρέταξε 21 αθλητές-τριες σε όλες τις κατηγορίες, πράγμα σπάνιο ειδικά για επαρχιακή ομάδα!

    Συνέχεια έχει η γυναικεία ομάδα για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών (αγωνίζεται η ομάδα των κορασίδων 12-14-15 ετών) διεκδικώντας στη τελευταία αγωνιστική τη παραμονή στην Α2!Η ομάδα των ανδρών, με επίσης παιδιά από την ακαδημία (19-16-15 ετών)έφτασε μια ανάσα από το τίτλο του πρωταθλητή Β. Ελλάδας στη  Β Εθνική 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. 14-15/3 θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

    Τέλος τον Απρίλιο και Μάιο θα γίνουν οι τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων και η ομάδα της πόλης μας θα διεκδικήσει μέσα στην Αθηνά, μετάλλια τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό!

    Η στελέχωση των εθνικών ομάδων είναι ο μεγαλύτερος στόχος για όλα τα παιδιά μας τα οποία διεκδικούν τη θέση στην ομάδα των εφήβων (Φελτσερ) των παίδων (Τιμαμοπουλος)και κορασίδων (Δημητριάδη, Γκαιντατζή και Πετσιβα). Μεγάλη τιμή για την ομάδα μας να επανδρώσει τις 3 από τις 4 εθνικές ομάδες που θα παρατάξει η Ελλάδα το καλοκαίρι στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας!

     

    Comments are closed.