Bookmarks

    Την ώρα που ο Α.Ο.Κ. έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο και πολύ καθοριστικό παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό, κάποιοι εξακολουθούν να συντηρούν κάθε είδους σενάρια τα οποία έχουν να κάνουν με τον ενδιαφέρον του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον να επενδύσει στην ομάδα της Καβάλας.

     

    Ένα ενδιαφέρον το οποίο άρχισε να πρώτο εμφανίζεται και να «καλλιεργείται μέσα από συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά περίεργο τρόπο δύο ημέρες πριν από σπουδαίο ντέρμπι του Α.Ο.Κ. με τα Τρίκαλα και να συντηρείτε για μέρες μετά, δηλαδή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, πριν από ένα ακόμη δύσκολο ματς μέσα στην Ηγουμενίτσα. Όλα αυτά δικαιολογημένα προκαλούν εύλογα ερωτηματικά σε εκείνους τους καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι αγαπούν πραγματικά τον Α.Ο.Κ. και θέλουν να παραμείνουν αμέτοχοι περιμένοντας τις εξελίξεις γιατί αυτές θα έρθουν και σύντομα εκτιμάμε.

    Βέβαια την ίδια ώρα έχουμε την επίσημη θέση και τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε και ενδεικτικά, αναφέρει τα εξής:

    -«Σας ενημερώνουμε βέβαια ότι στην παρούσα χρονική στιγμή οι μετοχές της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, δεν μεταβιβάζονται. Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε εδώ και ανοιχτοί σε σας αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σοβαρό επενδυτή, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου να θέσουμε επί της τάπητος, πάνω σε βάσεις με πλάνο και όραμα με άλλα δεδομένα για το μέλλον της ομάδας».

    Τι άραγε πιο ξεκάθαρη άποψη προς τον Alexander Haditaghi και τους συνεργάτες του στην Καβάλα που τους ξεκαθαρίζει, ότι περιμένετε να τελειώσει το πρωτάθλημα και εμείς είμαστε εδώ να ξανά συζητήσουμε.

    Τι άραγε δεν καταλαβαίνουν και τι δεν θέλουν να καταλάβουν; Γιατί τόσο μεγάλη πρεμούρα από κάποιους, «εδώ και τώρα» η ομάδα να πωληθεί και να αλλάξει χέρια;

    Αυτή η επιμονή με βάση το κλίμα που «καλλιεργείτε» σε βάρος της διοίκησης της δεν αντιλαμβανόμαστε που αποσκοπεί.

    Αυτοί που όντως ενδιαφέρονται με ειλικρινή αισθήματα για τον Α.Ο.Κ. ας κάνουν λίγο υπομονή. Πάνω κάτω δεν απέμειναν ούτε  δύο μήνες. Και τότε όλα μπορούν εκ νέου τα τεθούν επί τάπητος.

    Και κάτι άλλο. Προς όλους εκείνους τους καβαλιώτες οι οποίοι επίμονα τάσσονται υπέρ του Ιρανοκαναδού επενδυτή, ζούνε, αναπνέουν και δραστηριοποιούνται στην Καβάλα.

    Που ήταν στην υπέρ προσπάθεια που γίνεται και φέτος από την αρχή του πρωταθλήματος από τη διοίκηση της ομάδας, όλοι αυτοί οι «επαναστάτες»;

    Γιατί δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού στον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, στους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές, στην τιτάνια προσπάθεια που κάνουν και από «κομπάρσο», έκαναν τον Α.Ο.Κ. μεγάλο πρωταγωνιστή;

    Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, για να μάθουν επιτέλους οι καβαλιώτες φίλαθλοι και όλοι εμείς την αλήθεια.

    Comments are closed.