Bookmarks

    Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, ορίστηκαν οι  πρώτοι αγώνες των δύο ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

     

    Ο πρώτος ημιτελικός, ανάμεσα στο ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26  Φεβρουαρίου 2020 στις 14:30 μ.μ. στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

    Το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ και ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα αναμετρηθούν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:30 μ.μ. στο γήπεδο του  Κοκκινοχώματος.  Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι  και οι δύο αγώνες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ενώ σημειώνουμε και οι δύο ημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι διπλοί αφού οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν, στα Λιμενάρια και το «Βερούλειο» στάδιο αντίστοιχα.

     

    Χωρίς πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο (29/2-3/1)

    Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό σε όλες τις ομάδες ότι, για την ομαλή ροή των πρωταθλημάτων και λόγω των εορτασμών του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, το Σαββατοκύριακο 29 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2020 δε θα διεξαχθεί κανένας αγώνας και όλες οι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες θα έχουν ρεπό.

    Με νέο πρόγραμμα αγώνων που θα δημοσιοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά από τις 7 Μαρτίου 2020 με την 21η  αγωνιστική.

    Comments are closed.