Bookmarks

    Archive for 14 January 2020

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Γεώργιο Σκαθαρούδη. Ο Γιώργος Σκαθαρούδης γεννημένος 2 Νοεμβρίου 1992 μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Τελευταία του ομάδα ήταν η Βέροια.

    Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Άρη Κόκκορη ο Α.Ο.Κ. ολοκλήρωσε την συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας με έναν ακόμα Έλληνα ταλαντούχο παίκτη και πιο συγκεκριμένα με τον Γιώργο Σκαθαρούδη.

     

    Ο Γιώργος Σκαθαρίδης είναι γεννημένος στις 2 Νοέμβριου 1992, είναι μεσοεπιθετικός ενώ προηγούμενη ομάδα του είναι η Βέροια με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στον Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι του α’ γύρου στα στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Σίγουρα με την απόκτηση του η ομάδας της Καβάλας ενισχύεται πολύ σημαντικά ενώ να τονίσουμε ότι η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να  προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

    Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης η γιορτή κοπής της βασιλόπιτας του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας και οι βραβεύσεις των σκακιστών και σκακιστριών που διακρίθηκαν στη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου 2019. Στις 3.30 μ.μ. της ίδιας μέρας θα προηγηθεί στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου (Ευριπίδου 2) το καθιερωμένο τουρνουά Βlitz.

     

    Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 11 π.μ. θα γίνει στο Εντευκτήριο του Ομίλου η τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση με εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

     

    ΤΟΥΡΝΟΥΑ BLITZ «Καλή Νέα Χρονιά 2020»

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ για την άποψη φιλοξενία της, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965  θεωρεί υποχρέωση της, θερμά να ευχαριστήσει τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού και συγκεκριμένα τον μεγαλομέτοχο κ. Ζήση Ντελόπουλο για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Αλμυρού Βόλου για το χαλάρωμα της ομάδας μας.