Bookmarks

    Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του ποδοσφαιριστή Άρη Κόκκορη ο Α.Ο.Κ. ολοκλήρωσε την συμφωνία το βράδυ της Δευτέρας με έναν ακόμα Έλληνα ταλαντούχο παίκτη και πιο συγκεκριμένα με τον Γιώργο Σκαθαρούδη.

     

    Ο Γιώργος Σκαθαρίδης είναι γεννημένος στις 2 Νοέμβριου 1992, είναι μεσοεπιθετικός ενώ προηγούμενη ομάδα του είναι η Βέροια με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στον Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι του α’ γύρου στα στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Σίγουρα με την απόκτηση του η ομάδας της Καβάλας ενισχύεται πολύ σημαντικά ενώ να τονίσουμε ότι η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να  προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

     

    Φιλικό παιχνίδι με κοινωνικό μήνυμα

    Την Κυριακή 26/1 και ώρα 11.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας , η εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ και ο Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ-ΑΜΕΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν φιλικό αγώνα και με την συμμετοχή αθλητών της εργασιακής ομάδας της εταιρείας οι οποίοι θα αγωνιστούν και αυτοί σε αμαξίδια. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μια μεγάλη επιχείρηση που χρόνια τώρα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, προσπαθεί να μπεί στην σκέψη  και στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι αθλητές με αναπηρία. Ο αθλητισμός  είναι ο κοινός μας τόπος , η συνεργασία μας όμως δεν σταματάει στις τέσσερις  γραμμές του παρκέ. Η κοινωνική ενσωμάτωση ,η αποδοχή της αναπηρίας και η  βοήθεια προς την ομάδα για να μπορεί να συνεχίσει να δίνει διέξοδο στα άτομα με αναπηρία είναι ο κοινός μας στόχος. Μην μείνεις αμέτοχος ,σε περιμένουμε στην εκδήλωση. Για μια κοινωνία χωρίς  στεγανά και αποκλεισμούς χρειαζόμαστε όλοι.

     

    Η Ακαδημία ποδοσφαίρου

    της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 ευχαριστεί

    την Health Test

    Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς την εταιρεία ΜΠΑΛΛΑΣ Θ. – ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ Χ. Ο.Ε HEALTH TEST.

    ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΊΑ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΩΝ & ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗ 36 – Τ.Κ.66100 – ΔΡΆΜΑ ΤΗΛ.2521048272 , για την ευγενική δωρεά – χορηγία ιατρικού υλικού που μας παραχώρησε. Κινήσεις τέτοιες μας βοηθούν και μας στηρίζουν ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν να κάνουν με τις ευαίσθητες ηλικίες των μικρών μας ελπιδοφόρων αθλητών μας.

    Comments are closed.