Bookmarks

    Πολλά χαμόγελα, βραβεύσεις, ευχές και τις αναμνήσεις να επιστρέφουν περιλάμβανε η εκδήλωση κοπής της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Καβάλα η οποία πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στην  κατάμεστη αίθουσα της κοσμικής γωνιάς στην Καβάλα, το «Κουτούκι του Σαρρή».

     

    Ήταν μία βραδιά γεμάτη πολλές αναμνήσεις από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας της Καβάλας αφού παραβρέθηκαν δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. με τις συζύγους τους δημιουργώντας όλοι μαζί μία πολύ όμορφη κα ζεστή ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος ευλόγησε την πίτα και αναφέρθηκε στην με πολύ κολακευτικά λόγια στην φετινή προσπάθεια του Α.Ο.Κ. λέγοντας πολύ καλά λόγια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Σωτήρη Δεληκάρη και τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη ενώ παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης, ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Κώστας Βακιρτζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καβάλας Νίκος Ξανθόπουλος, Γιάννης Προμούσας και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

    Την ΠΑΕ Καβάλα εκπροσώπησαν ο πρόεδρος  της Σωτήρης Δεληκάρης, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, ο συνεργάτης του Γιώργος Γουνελάς, η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος Αλίκη Μέρμηγκα και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου και δημοτικός σύμβουλος Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος.

    Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Αντώνης Αντωνίου, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης, ο πρόεδρος της Δόξας Αμυγδαλεώνα Λάμπρος Παπαβασιλείου, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χαράλαμπος Ευσταθιάδης  και εκπρόσωποι του ΣΦΑΟΚ και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ, Λάκης Χατζηαποστολίδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κάνοντας αναφορά στην προσπάθεια του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League όπως επίσης και στην ομάδα νέων που με προπονητή τον Αχιλλέα Καρασαββίδη και συνεργάτη του τον Γιώργο Ιωσηφίδη κάνει εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της διοργανώτριας αρχής.

    Ακολούθησαν οι βραβεύσεις με συντονιστή τον γνωστό δημοσιογράφο Τάσο Πατσίδη. Τον πρώην παράγοντα του Α.Ο.Κ. Αντώνη Γιαμαλίδη που ήταν πολύ συγκινημένος, βράβευσε ο Σωτήρης Δεληκάρης, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σάκη Κακαλή τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα Πέτρο Πετρόπουλο βράβευσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Απόστολος Μουμτσάκης, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Σαρανταδέκα τίμησε η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου ενώ την πλακέτα του Σταύρου Ιωάννου που απουσίαζε την παρέλαβε ο Λάμπρος Παπαβασιλείου. Τέλος να τονίσουμε ότι στην πίτα των Παλαίμαχων του Α.Ο.Κ. το φλουρί έπεσε στον πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή της δεκαετίας του 60, Αντώνη Μοδούρα ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Comments are closed.