Bookmarks

    Φουλ ποδοσφαιρική δράση στην Α’ και Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής έχουμε το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου και με τον τρόπο αυτό δίνεται η συνέχεια στα τοπικά πρωταθλήματα τα οποία όσο κυλάνε τόσο αυξάνεται το βαθμολογικό ενδιαφέρον.

     

    Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον δικαιολογημένα επικεντρώνεται στην Α’ κατηγορία της τοπικής ένωσης αφού ναι μεν κάποια πράγματα στην κορυφή δείχνουν ότι ξεκαθαρίζουν αλλά στην «ουρά» όλα είναι ρευστά και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Έτσι η 14η αγωνιστική αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού όλο το πρόγραμμα κρύβει αναμετρήσεις με πολλές παγίδες. Δίχως άλλο στην κορυφή μετά τους εξ αναβολής αγώνες ο ΜΑ Ορφανίου έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα και πλέον η άνοδος εξαρτάται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Βέβαια το ματς που ακολουθεί μέσα στην Νέα Πέραμο με τον Βρασίδα είναι πολύ σημαντικό αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Την ίδια ώρα ο δεύτερος της βαθμολογίας Ορφέας Ελευθερούπολης θα αγωνιστεί εκεί που πριν λίγες ημέρες ο Βύρωνας Καβάλας άφησε δύο πολύτιμους βαθιούς. Δηλαδή στην έδρα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης που θέλει βαθμό ή βαθμούς για να κάνει ένα ακόμη βήμα παραμονής. Πολύ σημαντική είναι και η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Βερούλειο» στάδιο με τον Βύρωνα Καβάλας να θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση Λιμεναρίων. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, η Δόξα Αμυγδαλεώνα που φέτος πραγματοποίει εξαιρετική παρουσία θα υποδεχθεί την ομάδα της Κεραμωτής η οποία έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί με βάση τις τελευταίες καλές εμφανίσεις και την βαθμολογική συγκομιδή. Παιχνίδι «φωτιά» με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον Φρίξο Πλατανονόπου και την ΑΕΚ Καβάλας  στον πάγκο της οποίας θα βρεθεί ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας που πήρε τη θέση του Γιάννη Κουμλιά. Στις υπόλοιπες δύο σημαντικές αναμετρήσεις της 14ης ο Άρης  Πηγών υποδέχεται τον Αστέρα Φωλιάς ενώ ο Ατρόμητος Χαλκερού που είναι στην τελευταία θέση θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Χρυσοχωρίου.

     

    Β1 κατηγορία Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Σε ότι έχει να κάνει με την 14η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο πρωτοπόρος Άρης Ζυγού εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Καλλιράχης, ο Μακεδονικός Αγιάσματος θα πέρει τους 3 βαθμούς στα χαρτια σε βάρος του Πανιώνιου Ξεριά που αποχώρησε από το πρωτάθλημα και ο .Άρης Πρίνου που βρίσκεται στην 3η θέση εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Ποντιακό Ποντολιβάδου.

     

    Β2 κατηγορία Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Για την 14η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, η πρωτοπόρος ομάδα του Βυζαντίου εκτός έδρας θα αγωνιστεί στην έδρα του δυνατού Ατρόμητου Ακροβουνίου και ο 2ος της βαθμολογίας Κεραυνός Ελευθερών θα υποδεχθεί τον ΑΟ Ποταμιάς.

    Συνοπτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιανουαρίου στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’  κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχει ως εξής:

     

    Σάββατο (11/1) 15.00

    Πλατανότοπος :Φρίξος Πλατανοτόπου-ΑΕΚ Καβάλας

    Φίλιπποι: Ναζιανζός Νέας Καρβάλης-Ορφέας Ελευθερούπολης

    Βερούλειο: Βύρωνας-Αναγέννηση Λιμεναρίων (14.00)

    Νέα Πέραμος:_ Βρασίδας Νέας Περάμου-ΜΑ Ορφανίου

    Πηγές: Αρης Πηγών-Αστέρας Φωλιάς

    Αμυγδαλεώνας: Δόξα Αμυγδαλεώνα-Κεραμωτή

    Νικήσιανη: Παγγαίο- Ακαδημία Ελπίδες

    Κωτσάλου: ΠΑΟΚ Καβάλας-Ηρακλής Καβάλας

     

    Κυριακή (12/1) 11.00

    Κωτσάλου: Καβάλα 2004-Θράκη Γραβούνας

     

    Κυριακή (12/1) 11.30

    Παναγία: Αίας Παναγίας-ΜΑ Φιλίππων

     

    Κυριακή (12/1) 15.00

    Χαλκερό: Ατρόμητος Χαλκερού-Απόλλωνας Χρυσοχωρίου

    Κωτσάλου: Άγιος Λουκάς-Θεαγένης Θάσου

    Καλλιράχη: Κεραυνός Καλλιράχης-Άρης Ζυγού

    Λεκάνη: Ατρόμητος Λεκάνης-Ποσειδώνας

    Ποντολίβαδο: Ποντιακός Ποντολιβάδου-Άρης Πρίνου

    Κρηνίδες: Κεραυνός Κρηνίδων-Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου

    Ελευθερές: Κεραυνός Ελευθερών-ΑΟ Ποταμιάς

    Ακροβούνι: Ατρόμητος Ακροβουνίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Αμισιανά: Μακεδονικός Αμισιανών-Ασπίδα Πολυστύλου

    64 Responses to “Φουλ δράση μέσα στο Σαββατοκύριακο (11-12/1) στην Α’ και Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας με σπουδαία ματς”