Bookmarks

    Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Σεμινάριο Επιμόρφωσης Προπονητών Αναπτυξιακών Ηλικιών 2019 – 2020 από την ΕΠΟ και την ΕΠΣ Καβάλας με την συμμετοχή πολλών προπονητών του νομού Καβάλας.

     

    Το Σεμινάριο διεξήχθη την προηγούμενη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και έλαβε χώρα στην αίθουσα διαλέξεων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Κύριος ομιλητής ήταν ο  Διευθυντής Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Χρήστος Σίσκος.

    Το σεμινάριο περιελάβανε μεταξύ των άλλων ενημέρωση για τα εξής θέματα:

    • Περιβάλλον μάθησης και εκπαίδευσης
    • Οργάνωση προπόνησης ακαδημιών
    • Εκπαιδευτικός προγραμματισμός τμημάτων αναπτυξιακών ηλικιών

    Το παρών τους στο επιμορφωτικό σεμινάριο αξίζει να αναφέρουμε ότι έδωσαν πολλοί προπονητές ακαδημιών της Καβάλας, οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις και τις οδηγίες του κ. Σίσκου. Στο τέλος όλοι οι προπονητές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τη μεταδοτικότητα και τις γνώσεις που πήραν από το Διευθυντή Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όσο και για την οργάνωση του σεμιναρίου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

    Όπως τόνισε ο κ. Σίσκος, αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Προπονητών, κ. Δημήτρης Ρουμελιώτης, το σεμινάριο αυτό αποτελεί την αρχή μίας σειράς σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν, η παρακολούθηση των οποίων είναι υποχρεωτική για την εργασία σε τμήματα υποδομής.

     

    Comments are closed.