Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 με αφορμή δημοσίευμα αθλητικού site της Αθήνας περί της αποχώρησης του ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαντί ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη με το ίδιο ή διαφορετικό ονοματεπώνυμο, από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, διευκρινίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι όποια λύση συνεργασίας ανακύψει θα έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την αγωνιστική παρουσία του και με κριτήρια τα οποία κινούνται γύρω από τον άξονα αυτό.

     

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 κατά γενική ομολογία είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός ο οποίος εκπέμπει υγεία εντός και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας, δείγμα της οικονομικής συνέπειας που διακρίνει τη διοίκηση της. Μία συνέπεια αξιοπρόσεκτη που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση την ώρα που κάποιες άλλες ομάδες αδυνατούν να ανταποκριθούν οικονομικά στα βασικά λειτουργικά τους έξοδα.

     

    Κατόπιν όλων αυτών θεωρούμε ότι τέτοια δημοσιεύματα τα οποία ενδεχομένως έντεχνα να αφήνουν υπονοούμενα θέλοντας να συνδέσουν τη λύση της συνεργασίας κάποιου παίκτη μας με οικονομικά θέματα, όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά πέφτουν στο κενό.

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θα συνεχίσει να λειτουργεί με ήθος, αξιοπρέπεια κυρίως με την απαιτούμενη συνέπεια προς όλους, συνεχίζοντας να αντιστέκεται σε οποιαδήποτε μιζέρια χαρακτηρίζει ορισμένους κύκλους ποδοσφαιρικών manager.

    Καλή χρονιά με υγεία.

     

    Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

    16 Responses to “Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 διαψεύδει δημοσιεύματα Αθηναϊκών αθλητικών site”