Bookmarks

    Σε ποδοσφαιρική δράση επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τη διεξαγωγή της 8η αγωνιστικής και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά σημαντικά ζευγάρια τόσο στην κορυφή όσο και στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και βέβαια το μεγάλο ντέρμπι του ΜΑ Ορφανίου με τον Βύρωνα Καβάλας.

     

    Βέβαια να τονίσουμε ότι το διήμερο θα διεξαχθούν αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική της Β2 κατηγορίας ενώ ο 1ος όμιλος θα έχει ρεπό. Το «μενού» της 8ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία, περιλαμβάνει ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο της βαθμολογία ΜΑ Ορφανίου και τον Βύρωνα Καβάλας που μοιράζεται τη 2η θέση με τον Ορφέα. Είναι μία αναμέτρηση που έχει το χρώμα του ντέρμπι, έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων και το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν θα διεκδικήσουν την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης που θα τους φέρει πιο κοντά στο στόχο τους. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα αγωνιστεί εντός έδρας αλλά στο γήπεδο των Ελευθερών λόγω των έργων που γίνονται στο γήπεδο του, κόντρα στον Ατρόμητο Χαλκερού και από πλευράς των γηπεδούχων δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο κάποιου στραβοπατήματος.

    Εντός έδρας θα αγωνιστεί και ο Αστέρας Φωλιάς ο οποίος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας τα πηγαίνει θαυμάσια και κόντρα στην Δόξα Αμυγδαλεώνα που φέτος είναι δυνατή, αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο «Βερούλειο» στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ Καβάλας και το Ναζιανζό Νέας Καρβάλης, με τις δύο ομάδες να θέλουν το «τρίποντο»  την ώρα που στα Λιμενάρια θα φιλοξενηθεί ένα ακόμη ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ της τοπικής Αναγέννησης και του Άρη Πηγών. Στην Κεραμωτή η τοπική ομάδα θέλει μία ακόμη νίκη με τον Τάσο Τσαπανίδη στον πάγκο της κόντρα στον Φρίξο Πλατανοτόπου και τέλος στη Νέα Πέραμο ο τοπικός Βρασίδα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη σε βάρος του Απόλλων Χρυσοχωρίου.

    Σε ότι έχει να κάνει με την 9η αγωνιστική της Β2 κατηγορίας, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που έχει μεγάλες βλέψεις φέτος θα παίξει εντός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι με τον Μακεδονικό Αμισιανών ενώ ο Κεραυνός Ελευθερών που βρίσκεται στην 2η θέση θα πάρει τους βαθμούς της νίκης στα «χαρτιά» από τον ΑΟ Κάρυανης που αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

     

    Συνοπτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου στην Α’ και Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, είναι το εξής:

     

    Σάββατο 9 Νοεμβρίου (15.00)

    Ελευθερές: Ορφέας Ελευθερούπολης-Ατρόμητος Χαλκερού

    Ορφάνι: Μ. Α Ορφανίου-Βύρωνας Καβάλας

    Νέα Πέραμος: Βρασίδας Ν. Περάμου-Απόλλωνας Χρυσοχωρίου

    Λιμενάρια: Αναγέννηση Λιμεναρίων-Άρης Πηγών

    Φωλιά: Αστέρας Φωλιάς-Δόξα Αμυγδαλεώνα

    Βερούλειο: Ηρακλής Καβάλας-Άγιος Λουκάς

    Κοκκινόχωμα: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Μακεδονικός Αμισιανών

    Νικήσιανη: Παγγαίο-Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου

     

    Κυριακή 10 Νοεμβρίου (15.00)

    Κεραμωτή: ΠΟ Κεραμωτής-Φρίξος Πλατανοτόπου

    Βερούλειο: ΑΕΚ Καβάλας-Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

    Καλλιράχη (14.45): Κεραυνός Καλλιράχης-Ποσειδώνας

    Παναγία: Αίας Παναγίας-Κεραυνός Κρηνίδων

    Άγιος Ανδρέας: ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα-ΑΕ Πιερέων

    Ακροβούνι: Ατρόμητος Ακροβουνίου-Ασπίδα Πολυστύλου

    Ενωσιακό: Ελπίδες- Καβάλας-Μ. Α Φιλίππων

     

    Comments are closed.