Bookmarks

    Στο Τόκυο ταξιδεύει το ερχόμενο Σάββατο με την Εθνικής Ελλάδος  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο αθλητής του ΓΟ Καβάλας Νίκος Σαββίδης ο οποίος θα πρέπει να τονίσουμε ότι κατάφερε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του επιτυχώς κατακτώντας την πρώτη θέση στο Κύπελλο Τραμπολίνο τον Νοέμβριο.

     

    Να σημειώσουμε ότι το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 1 Δεκεμβρίου και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ΓΟ Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

     

    Με την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Τόκιο, ξεκινά το Σάββατο (23/11) η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο ανδρών-γυναικών, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 01 Δεκεμβρίου.

    Ο αγώνας αυτός αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολος και υψηλού επιπέδου  αφού έχει σημαντικές  ιδιαιτερότητες. Στο συγκεκριμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δίνεται η δυνατότητα απ ΄ευθείας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες και είναι το επίσημο οργανωτικό τεστ στο καινούριο γήπεδο που θα διεξαχθεί το άθλημα του τραμπολίνο στους προσεχείς Ολυμπιακούς αγώνες το καλοκαίρι του 2020 στο Τόκιο.

    Τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν στη διοργάνωση δύο αθλητές και δύο αθλήτριες. Τόσο στο ατομικό των  ανδρών όσο και στο συγχρονισμένο  θα λάβει μέρος για μία ακόμα φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος  ο αθλητής του συλλόγου μας Σαββίδης Νίκος. Ο αθλητής μας κατάφερε να ολοκληρώσει την προετοιμασία του επιτυχώς κατακτώντας την πρώτη θέση στο Κύπελλο Τραμπολίνο τον Νοέμβριο (τελευταίος αγώνας της προετοιμασίας του) παρόλες τις αντιξοότητες και την έλλειψη στήριξης από τους αρμόδιους φορείς.

    Καλή επιτυχία στον αθλητή μας αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που πλαισιώνουν την  ομάδα, Γράψα Μάριο , Σακελλαρίδου Αντωνία και ΚασάπογλουΛίλα.

     

    Comments are closed.