Bookmarks

    Με μία πρωτόγνωρη και αξιοπρόσεκτη, ειδικά για το σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο, ανακοίνωση για τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή  Μιχάλη Κουιρικίδη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής στην Καβάλα  εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Α.Ο.Κ. για την άριστη φιλοξενία.

     

    Ειδικότερα να τονίσουμε ότι από την πλευρά τους οι διοικούντες της ομάδας της Καλαμάτας ευχαριστούν την ΠΑΕ Καβάλα, τον προπονητής της Παύλο Δερμιτζάκη, καθώς επίσης και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., Καζαντζίδη, Κουτσούμπα και Κέρθι για την  εντυπωσιακά, όπως την χαρακτηρίζουν  ανθρώπινη στάση και συμπαράστασή τους προς τη Μαύρη Θύελλα και  ειδικά βέβαια προς τον άτυχο ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας, Μιχάλη Κουιρικίδη ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του παιχνιδιού.

     

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Καλαμάτα αναφέρει τα εξής:

     

    “Πάνω από όλα, ο σεβασμός και η ανθρωπιά

    Η ΠΑΕ Καλαμάτα θέλοντας όλη η Ελλάδα να μάθει για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Καβάλας-Καλαμάτας, για την 8η αγωνιστική της Football League, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
    «Παρά την ήττα της ομάδας μας και τη μεγάλη στεναχώρια μας, δεν πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλας για την φιλοξενία στην ομάδα μας, στη διοίκηση και στους φιλάθλους μας.

    Πρέπει όμως να αναφέρουμε κι ένα περιστατικό, που δεν καταγράφθηκε από καμία κάμερα και είναι άξιο λόγου. Στο 69΄ του παιχνιδιού, σε μια άτυχη στιγμή, συγκρούστηκαν στην αντίπαλη περιοχή δύο παίκτες μας, οι Καζβιρόπουλος και Κουϊρουκίδης, που έπεσαν στο έδαφος. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ζήτησε από τον γιατρό της ομάδας μας και τους φυσιοθεραπευτές μας να βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου τους παίκτες, προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας. Εκείνη την στιγμή, συνέβη αυτό που σπάνια βλέπει κανείς στα έρμα και έρημα ελληνικά γήπεδα!

    Τρεις ποδοσφαιριστές της Καβάλας, οι Καζαντζίδης, Κουτσούμπας και Κέρθι, παρότι η ομάδα τους έχανε με 1-0, έπαιζε με δέκα παίκτες και χανόταν χρόνος για την ομάδα τους, σε έντονο ύφος προς το διαιτητή και με τρομερή συναδελφική αλληλεγγύη του είπαν:

    «Ασε τα παιδιά, είναι θέμα υγείας. Κτύπησαν, τρέχει αίμα. Ας μείνουν όσο χρειαστεί». Η ΠΑΕ Καλαμάτα συγχαίρει τα καταπληκτικά παιδιά για την αντίδραση και συμπεριφορά τους, αλλά και την ΠΑΕ Καβάλα, για την επιλογή της, να έχει αυτούς τους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας της.

    Επίσης, ευχαριστεί πολύ το κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο προπονητή της Καβάλας κ. Παύλο Δερμιτζάκη, που παρέμεινε μαζί με την αποστολή της ομάδας μας έξω από το γήπεδο μέχρι να επιστρέψει ο Κουϊρουκίδης από το Νοσοκομείο και να μάθει νέα για τον τραυματισμό του. Προσπαθώντας, μάλιστα, να μας καθησυχάσει, μας είπε ότι αν χρειαζόταν θα τον φιλοξενούσαν σε δικό τους σπίτι, αν δεν μπορούσε να ταξιδέψει!

    Σας ευχαριστούμε όλους σας πολύ! Θα σας φιλοξενήσουμε και θα σας τιμήσουμε στο δεύτερο γύρο στο σπίτι μας.

    Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα σεβασμός και ανθρωπιά!»

    Comments are closed.