Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ενημερώνει ότι με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στα γραφεία της, η διαδικασία ενίσχυσης και εμπλουτισμού του έμψυχου δυναμικού της ομάδας Κ 17, με την απόκτηση νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από πέντε (5) ερασιτεχνικές ομάδες του νομού Καβάλας και η οποία ξεκινάει την 1η Δεκεμβρίου 2019 τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, με το εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίγλια.

     

    Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της διοίκησης της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 την οποία αποτελούσαν οι κ.κ. Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Δεληκάρης και Αντώνης Κατσαμακίδης, παρουσία του προπονητή της ανδρικής ομάδας Παύλου Δερμιτζάκη, του προπονητή της Κ 17 Αχιλλέα Καρασαββίδη, του Γενικού Αρχηγού της Γιώργου Ιωσηφίδη και του υπευθύνου γραφείου τύπου Πέτρου Πετρόπουλου, φιλοξένησαν στα γραφεία της ομάδας, τους εκπροσώπους των πέντε (5) ερασιτεχνικών σωματείων του νομού και ειδικότερα των σωματείων: Νέστος  Χρυσούπολης, Κεραυνός Κρηνίδων, Άρης Ζυγού, Ακαδημία ΠΑΟΚ/Μουντιαλίτο και Ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίδες Καβάλας. Η συνάντηση έγινε σε ένα πολύ εγκάρδιο και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ενώ κατά τη διάρκεια της υπεγράφησαν τα ιδιωτικά συμφωνητικά των νεαρών ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν. Από την πλευρά του ο προπονητής μας Παύλος Δερμιτζάκης αφού ευχαρίστησε όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση τους, αφενός ανέλυσε τους στόχους και τη φιλοσοφία της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 για τη λειτουργία, σήμερα της ομάδας Κ 17 και στο άμεσο μέλλον στη λειτουργία της ομάδας Κ 19, αφετέρου δε υπογράμμισε ότι βασικός στόχος και μέλημα όλων είναι να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην απόκτηση-αξιοποίηση και ανάδειξη ταλέντων από ομάδες του νομού Καβάλας και οι οποίοι στο μέλλον θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα. Από την πλευρά τους οι παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων έδωσαν συγχαρητήρια στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 για την πρωτοβουλία της αυτή, υπογράμμισαν ότι οι ομάδες τους και οι ίδιοι, θα σταθούν αρωγοί και στο μέλλον τονίζοντας ότι ο Α.Ο.Κ. αποτελεί την «Μητρόπολη» του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου και θα πρέπει να τύχει της υποστήριξης όλων. Τέλος να σημειώσουμε ότι σε κάθε ερασιτεχνική ομάδα δόθηκαν από πέντε (5) μπάλες ποδοσφαίρου ως μία μικρή ένδειξη της τεράστιας ανταπόκρισης που υπάρχει στην πρωτοβουλία που αναπτύσσει η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965.

     

    -Παράλληλα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Ιάλυσος για την άριστη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Ρόδο την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Football League, καθώς επίσης και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού-Αθλητισμού Δήμου Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και συγκεκριμένα τους κυρίους Κολιάδη και Θεοδώρου  για τη χρήση του βοηθητικού σταδίου στο ποδηλατοδρόμιο Ρόδου.

    Comments are closed.