Bookmarks

    Φουλ ποδοσφαιρική δράση με σπουδαία παιχνίδια σε όλα  τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Κ. έχουμΦουλ ποδοσφαιρική δράση έχουμε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου σε όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και η 10η αγωνιστική που διεξάγεται στην Α΄ κατηγορία και στους 2 ομίλους της Β’ κατηγορίας, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές σημαντικές αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικά ενδιαφέρον.

     

    Γενικότερα να σημειωθεί ότι και στις 3 κατηγορίες της τοπικής μας ένωσης υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο τους όσο και για εκείνες που κάνουν αγώνα για να σωθούν.

     

    Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Σε ότι έχει να κάνει με την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, να τονίσουμε ότι οι δύο πρωτοπόροι, Βύρωνας Καβάλας και Ορφέας Ελευθερούπολης όπως και ο ΜΑ Ορφανίου που ακολουθεί  στην 3η θέση, θα δώσουν ματς τα οποία χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή και τα οποία κρύβουν «παγίδες». Ειδικότερα να τονίσουμε ότι στο «Βερούλειο» στάδιο ο Βύρωνας Καβάλας που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, θα υποδεχθεί την επικίνδυνη ομάδα της Δόξας Αμυγδαλεώνας ενώ από την άλλη πλευρά ο Ορφέας Ελευθερούπολης αγωνίζεται στο γήπεδο της Φωλιάς κόντρα στον τοπικό Αστέρα. Από την άλλη πλευρά ο ΜΑ Ορφανίου αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης σε ένα παιχνίδι κομβικό με στόχο για τους γηπεδούχους μόνο τη νίκη και ο οποίος το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμένει το «στραβοπάτημα» των δύο πρωτοπόρων. Πολύ σημαντικό παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα διεξαχθεί και στο γήπεδο της Νέας Περάμου με την ομάδα του Βρασίδα που ανεβαίνει σιγά σιγά να φιλοδοξεί σε ένα ακόμη «τρίποντο», αυτήν την φορά κόντρα στον Φρίξο Πλατανοτόπου που αναζητεί και αυτός από την πλευρά του, το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα. Στο γήπεδο της Κεραμωτής η ομώνυμη ομάδα που παραμένει αήττητη στις τελευταίες αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τον Τάσο Τσαπανίδη στο «τιμόνι» της, υποδέχεται την πολύ νεανική ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας η οποία «καίγεται» για βαθμούς αφού βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού ενώ στα Λιμενάρια, η τοπική Αναγέννηση θα φιλοξενήσει με στόχο μόνο την κατάκτηση της νίκης, τον ουραγό της βαθμολογίας Ατρόμητο Χαλκερού. Τέλος μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα γίνει και στο γήπεδο  των Πηγών ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Απόλλων Χρυσοχωρίου, ματς το οποίο έχει διπλό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

     

    Β1 κατηγορία Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας θα διεξαχθεί στη Θάσο το πολύ μεγάλο ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα στον Άρη Πρίνου και τον Άρη Ζυγού που βρίσκεται στην πρώτη θέση, Πόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες φέτος έχουν πολύ υψηλούς στόχους. Από κει και πέρα ο Ηρακλής Καβάλας που βρίσκεται στην 3η θέση θα πάρει τους βαθμούς της νίκης στα «χαρτιά» απέναντι τον Πανιώνιο Ξεριά που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

     

    Β2 κατηγορία Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Σε ότι έχει να κάνει με την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, φέτος παρουσιάζει μία ιδιαίτερα σημαντική δυναμική και στοχεύει στην άνοδο, θα υποδεχθεί τον Αία Παναγίας που παρουσιάζει πολλές αδυναμίες ενώ ο Κεραυνός Ελευθερών που ακολουθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας, εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει το Παγγαίο, στοχεύοντας σε μία ακόμη νίκη.

     

    Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το γεγονός ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νομό Καβάλας αλλά και λόγω της έντονης βροχόπτωσης να αναβληθούν κάποια από τα προγραμματισμένα παιχνίδια.

     

    Συνοπτικά τo πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (23-24/11), στα πρωταθλήματα της Α’ και Β’  κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχει ως εξής:

     

    Σάββατο 23 Νοεμβρίου (15:00)

    Φωλιά: Αστέρας Φωλιάς-Ορφέας Ελευθερούπολης

    Πηγές: Άρης Πηγών-Απόλλωνας Χρυσοχωρίου

    Βερούλειο: Βύρωνας Καβάλας-Δόξα Αμυγδαλεώνα

    Κεραμωτή: ΠΟ Κεραμωτής-ΑΕΚ Καβάλας

    Πρίνος: Άρης Πρίνου-Άρης Ζυγού

    Ποντολίβαδο: Ποντιακός Ποντολιβάδου-Θράκη Γραβούνας

    Ελευθερές: Κεραυνός Ελευθερών-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    Παλαιοχώρι: Παγγαιϊκός-Ατρόμητος Ακροβουνίου

     

    Κυριακή 24 Νοεμβρίου (11.00)

    Λιμένας:  Θεαγένης-Καβάλα 2004/ ΑΕΚ Β`

     

    Κυριακή 24 Νοεμβρίου (15:00)

    Λιμενάρια: Αναγέννηση Λιμεναρίων-Ατρόμητος Χαλκερού

    Πέραμος: Βρασίδας Ν.Π-Φρίξος Πλατανοτόπου

    Ορφάνι: Μ. Α Ορφανίου-Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

    Κωτσάλου: Άγιος Λουκάς-ΠΑΟΚ Καβάλας

    Λεκάνη: Ατρόμητος Λεκάνης-Μακεδονικός Αγιάσματος

    Χαλκερό: Ποσειδώνας Καβάλας-Κεραυνός Καλλιράχης

    Κρηνίδες: Κεραυνός Κρηνίδων-ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

    Πολύστυλο: Ασπίδα Πολυστύλου-Ελπίδες Καβάλας

    Αμισιανά: Μακεδονικός Αμισιανών- Αίας Παναγίας

    Ποταμιά: ΑΟ Ποταμιάς- ΜΑ Φιλίππων

     

    Comments are closed.