Bookmarks

    Μικροί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στο βοηθητικό γήπεδο του Νέστου στη Χρυσούπολη για την εκδήλωση Grassroots που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Καβάλας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Hello Football Friend» της ΕΠΟ.

     

    Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο Άγγελος Κυρανούδης, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος συντόνισε την δράση μαζί με προπονητές της Ακαδημίας του Νέστου.

    Τα παιδιά έπαιξαν ελεύθερα παιχνίδια και συμμετείχαν σε δύο δράσεις. Η μια περιελάμβανε σουτ σε τρεις εστίες σε διαφορετικές αποστάσεις και η δεύτερη ήταν μια δράση μπόουλινγκ.  Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα.

    Την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη δράση στην Καβάλα με τη συμμετοχή παιδιών 6-12 ετών.

     

    Ξεκινούν άμεσα τα πρωταθλήματα υποδομής

    Η  Επιτροπή  Πρωταθλημάτων Υποδομής  της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει ότι, μετά και το πέρας της προθεσμίας δηλώσεων συμμετοχών  των ομάδων στα πρωταθλήματα υποδομής, το πρόγραμμα των αγώνων  θα είναι διαθέσιμο στις ομάδες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Έτσι θα μπορέσουν να κάνουν καλύτερα  τον προγραμματισμό τους. Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι οι αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου  2019.

     

    Συλλυπητήρια από την Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τη λύπη του για το χαμό της μητέρας του πρόεδρου του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, Οδυσσέα Ευδοκίου.

    Αγαπητέ Οδυσσέα, ευχόμαστε καλό Παράδεισο στην αγαπημένη σου μητέρα, δύναμη και κουράγιο σε εσένα και την οικογένειά σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

     

    Comments are closed.