Bookmarks

    Μετά από ενημέρωση που είχε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, υπάρχουν σωματεία που δεν έχουν ανανεώσει το φάκελο λειτουργίας τους.

     

    Κατόπιν τούτου και εντολής  της ίδιας της Διεύθυνσης  Υγείας, παρακαλούνται τα παρακάτω σωματεία να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ στη  Διεύθυνση Υγείας Καβάλας, στον 3ο όροφο, στο γραφείο 367 και στον κ. Παπαβαρίτη Ευάγγελο για την  επικαιροποίηση του φακέλου του σωματείου τους και την ορθή λειτουργία αυτού.

    Μετά την ενημέρωση  που γίνεται από πλευράς της ΕΠΣ Καβάλας, η Διεύθυνση Υγείας θα δώσει διορία 10 ημερών στα σωματεία για να τακτοποιήσουν το θέμα που έχει προκύψει.

    Για περισσότερες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι των ομάδων μπορούν να απευθυνθούν στον ίδιο τον κ. Παπαβαρίτη στο τηλέφωνο 2513 503367.

    Η κατάσταση αφορά τα εξής σωματεία:

    1.     Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑΣ

    2.     ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (MUNDIALITO)

    3.     ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

    4.     ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ

    5.     Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

    6.     ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    7.     ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ

    8.     ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΥ ΔΡΥΑΔΟΣ

    9.     ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ

    10.  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑ

    11.  ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ

    12.  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ

    13.  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    14.  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ

    15.  ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ

    16.  ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    17.  Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

     

    Τουρνουά ποδοσφαίρου για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

    Η Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής  της ΕΠΣ Καβάλας νιώθει την ανάγκη να συνδράμει και αυτή στην προσπάθεια στήριξης του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος δίνει μάχη με μία σπάνια ασθένεια. Για το λόγο  αυτό, η Επιτροπή αποφάσισε τη  διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές της κατηγορίας Κ8. Τα έσοδα του τουρνουά αυτού θα διατεθούν για τη στήριξη του μόλις 18 μηνών Παναγιώτη – Ραφαήλ. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 10:00 π.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο Καβάλας και αφορά όλα τα σωματεία της Ένωσής μας με τμήματα υποδομών. Ας  στηρίξουμε όλοι τον αγώνα του  μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

    Ευχαριστίες από την Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει και δημόσια τη διευθύντρια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, κυρία Μπαρμπαγιάννη Ευγενία, για την παραχώρηση δύο αιθουσών του σχολείου. Σε αυτές πραγματοποιήθηκαν οι γραπτές εξετάσεις των διαιτητών και βοηθών διαιτητών τοπικών κατηγοριών.

    79 Responses to “Πολλά σωματεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας δεν έχουν ανανεώσει το φάκελο λειτουργίας τους”