Bookmarks

    Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος του αγώνα με το Αιγάλεω στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο ματς και βέβαια έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη προσπάθεια που κατέβαλαν.

     

    Παράλληλα ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την παρουσία των καβαλιωτών φιλάθλων ενώ τους κάλεσε να έρθουν ακόμη περισσότεροι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης, στις δηλώσεις του σημείωσε τα εξής:

     

    -«Ο κόσμος είδε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλούς τακτικούς προβληματισμούς γενικά με πολύ διάθεση και από τις δυο ομάδες. Το μόνο που έλειπε από το παιχνίδι με το Αιγάλεω ότι ήταν το γκολ. Πάντως από την πλευρά μου θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί πραγματικά δείχνουμε μέσα απ` όλα αυτά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία την έννοια της ομάδας. Σε αγωνιστικό επίπεδο χωρίζουμε το παιχνίδι σε δυο στάδια. Το ένα στάδιο έχει να κάνει με την αποβολή όπου πριν  προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις με κατοχή της μπάλας και συνδυαστικό παιχνίδι και απειλήσαμε αρκετές φορές τον αντίπαλο μας..

    Θεωρώ ότι μέχρι ενός σημείου τα καταφέραμε έχοντας στο 55` την τέταρτη μεγάλη ευκαιρία με τον Χαντί. Εκεί αλλά και σε προηγούμενες φάσεις που κάναμε, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και τότε το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό. Τις ευκαιρίες που κάναμε με την Τρίγλια τις μετατρέψαμε σε γκολ.

    Με το Αιγάλεω δεν συνέβη αυτό αν και χτίσαμε φάσεις με το ποδόσφαιρο που παίξαμε.

    Από την άλλη η αποβολή δεν μας έδωσε τη δυνατότητα για κάτι περισσότερο. Πήγαμε στο ρητό ότι «αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις καλύτερα είναι να μην το χάσεις».  Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές μας να προστατεύσουμε το μηδέν και να μπορούμε να κλέψουμε και τους 3 βαθμούς ενώ ήξερα ότι από τον πάγκο ο κ. Δημητρίου θα βάλει παίκτες για να ενισχύσει την επίθεση του.  Αυτό που κρατάμε στο τέλος είναι οι ευκαιρίες που έγιναν από μας και ήταν περισσότερες από τον αντίπαλο.  Είμαι οπότε βάση της εικόνας ευχαριστημένος από το βαθμό. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια.

    Από κει και πέρα θέλω να τονίσω ότι το Αιγάλεω ήρθε «πληγωμένο» από ήττα στην έδρα του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και φρεσκάρισε την ενδεκάδα με πιο νέα παιδιά και περισσότερα τρεξίματα. Πιστεύω ότι τα παιδιά δείχνουνε ότι δε δέχονται την ήττα. Όλοι μας δεν δεχόμαστε την ήττα. Προσπαθούνε να κάνουνε τα παιδιά το καλύτερο για τον ΑΟΚ.  Ο πόντος αυτός μπορεί να είναι πολύτιμος για την ομάδα μας.

    Με αυτή την προσπάθεια ότι χάνουμε στην έδρα μας μπορεί να το κερδίσουμε εκτός. Είμαστε μια ομάδα με κουλτούρα και η φιλοξενία αυτή που δείξαμε σήμερα είναι για όλες τις ομάδες. Μπορεί η Foottball League να γίνει διαφήμιση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες πρέπει να κινηθούν πάνω σε αυτό προσανατολισμό. Όλα αυτά τα χρόνια δε σχολιάζω τη διαιτησία. Ίσως να υπάρχει ένα πέναλτι υπέρ μας στο α’  ημίχρονο αλλά οι διαιτητές είναι άνθρωποι και έρχονται για το καλό. Να συνεισφέρουν ώστε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο».

    Comments are closed.