Bookmarks

    Ένα Σαββατοκύριακο πολύ πλούσιο σε συγκινήσεις με καλό θέαμα και πολλά γκολ υπόσχονται οι ομάδες του νομού Καβάλας, με τις αναμετρήσεις που προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν για την 7η αγωνιστική, στην Α’ και Β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας το διήμερο 26 και 27 Οκτωβρίου.

     

    Πρόκειται για παιχνίδια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και από τα αποτελέσματα τους πιθανόν να προκύψουν ανακατατάξεις στις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων. Και αυτό γιατί το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και το σίγουρο είναι ότι με δεδομένες τις καλές καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα αναμένεται να είναι μεγάλη στα γήπεδα της Α’ και Β’ κατηγορίας.

    Σχετικά με την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας όσο και στις τελευταίες θέσεις αφού τα πάντα είναι ρευστά και αποκλείονται αλλαγές. Στην κορυφή υπάρχουν αναμετρήσεις παγίδες και οι διεκδικητές θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή ώστε να ξεπεράσουν με επιτυχία τα εμπόδια των ομάδων που θα αντιμετωπίσουν. Για παράδειγμα ο πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας της τοπικής ένωσης, ΜΑ Ορφανίου που θα αγωνιστεί στον Απόλλων Χρυσοχωρίου πρέπει να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στον αντίπαλο του αν θέλει να μην έχει κάποια βαθμολογική απώλεια ενώ ο Ορφέας Ελευθερούπολης στο ντέρμπι του Παγγαίου θέλει εκτός έδρας μόνο τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι στον Φρίξο Πλατανοτόπου για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Την ίδια ώρα ο Βύρωνας Καβάλας που καραδοκεί στην 3η θέση της βαθμολογίας και περιμένει πιθανόν στραβοπάτημα του ΜΑ Ορφανίου και του Ορφέα θα βρει μπροστά του  μία ομάδα σκληροτράχηλη και κυρίως την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και το σίγουρο είναι ότι αναμένεται να γίνει στο «Βερούλειο» ένα πολύ καλό ματς. Αντιμετωπίζει τον Αστέρα Φωλιάς που έδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν και κυρίως παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας στεκόμαστε στην πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από πλευράς βαθμολογικής σημασίας που θα διεξαχθεί στον Αμυγδαλεώνα ανάμεσα στην τοπική Δόξα και την ΑΕΚ Καβάλας, δύο ομάδες οι οποίες θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίες. Ανάλογο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και στον αγώνα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης με τον Ατρμόμητο Χαλκερού, παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το «τρίποντο» την ώρα που ο Βρασίσας Νέας Περάμου αναζητεί στην έδρα του, τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα κόντρα στην Αναγέννηση Λιμεναρίων η οποία δείχνει ότι βρίσκει τον καλό της εαυτό σταδιακά. Τέλος το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας συμπληρώνεται από την αναμέτρηση του Άρη Πηγών με την ομάδα της Κεραμωτής. Σε ότι έχει να κάνει με τον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, ο πρωτοπόρος της Βαθμολογίας ο Άρης Ζυγού αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Μακεδονικό Αγιάσματος με στόχο μία ακόμη νίκη ενώ ο Άρης Πρίνου παίζει στον αδύναμο Άγιο Λουκά και ο Ηρακλής Καβάλας μέσα στον Ποντιακό Ποντολιβάδου. Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον 2ο όμιλο της Β’ κατηγορίας της Ε,Π.Σ. Καβάλας, για την 7η αγωνιστική το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που βρίσκεται στην πρώτη θέση και φέτος πραγματοποιεί  εξαιρετική πορεία σε ένα σημαντικό παιχνίδι θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Κρηνίδων.

     

    Συνοπτικά οι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου στην Α’ και Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για την 7η αγωνιστική, είναι το εξής:

     

    Σάββατο 16.00

    Νέα Καρβάλη: Ναζιανζός Ν. Καρβάλης-Ατρόμητος Χαλκερού

    Αμυγδαλεώνα: Δόξα Αμυγδαλεώνα-ΑΕΚ Καβάλας

    Πηγές: Άρης Πηγών-ΠΟ Κεραμωτής

    Γραβούνα: Θράκης Γραβούνας-Ποσειδώνας

    Ποντολίβαδο: Ποντιακός Ποντολιβάδου-Ηρακλής Καβάλας

    Κάρυανη: ΑΟ Κάρυανης- Παγγαιϊκός 0-3 α.α.

    Άγιος Ανδρέας: ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα-Ελπίδες Καβάλας

    Κοκκινόχωμα: Βυζάντιο- Κεραυνός Κρηνίδων

    Πλατανότοπος: Φρίξος Πλατανοτόπου-Ορφέας Ελευθερούπολης

     

    Κυριακή 11.00

    Αγίασμα: Μακεδονικός Αγιάσματος- Άρης Ζυγού

    Καλλιράχη (12.00): Κεραυνός Καλλιράχης-Καβάλα 2004

     

    Κυριακή 15.00

    Βερούλειο: Βύρωνας Καβάλας-Αστέρας Φωλιάς

    Χρυσοχώρι: Απόλλωνας Χρυσοχωρίου-Μ. Α Ορφανίου

    Νέα Πέραμος(13.45): Βρασίδας Ν. Π- Αναγέννηση Λιμεναρίων

    Κωτσάλου: Άγιος Λουκάς-Άρης Πρίνου

    Λεκάνη: Ατρόμητος Λεκάνης-Θεαγένης Θάσου

    Αμισιανά: Μακεδονικός Αμισιανών- ΑΕ Πιερέων

    Νικήσιανη: Παγγαίο-ΜΑ Φιλίππων

    Παναγία: Αίας Παναγίας-ΑΟ Ποταμιάς

    Comments are closed.