Bookmarks

    Το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ομάδες του Νομού Καβάλας συνεχίζουν την μεταγραφική ενίσχυση και την ενίσχυση των δυναμικών τους. Αρχικά να σημειώσουμε ότι ο Νέστος Χρυσούπολης προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού Βα62γγέλη Μπαμπούρη που είναι Ξανθιώτης στην καταγωγή αλλά αγωνιζότανε στην Κ-20 του Άρη Θεσσαλονίκης.

     

    Στον Κεραυνό Πέρνης ο Δημήτρης Αμουτζάκης

    Στον Κεραυνό Πέρνης των αρκετών Θρακιωτών ποδοσφαιριστών θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Δημήτρης Αμουτζάκης. Ο 27χρονος πορτιέρο (γεννημένος στις 28-7-1992) από τα Μάγγανα Ξάνθης, είναι νιόπαντρος και σκεφτόταν αν και είχε προτάσεις να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κατή που ευτυχώς δεν έγινε και ο πρώην τερματοφύλακας του Αβάτου θα συνεχίσει στην Πέρνη που και φέτος αγωνίζεται γα 2η σεζόν στην Γ’ Εθνική. Ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης και κατόπιν αγωνίστηκε σε Τηλυκράτη Λευκάδας, Φωκικό, Άλιμο τον Νέστος Χρυσούπολης εις διπλούν και μια τριετία στον Άρη Αβάτου.

    Στη Δόξα Θεολόγου ο Βασίλης Αντωνιάδης

    Την έκπληξη έκανε η Δόξα Θεολόγου και λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος απέκτησε το μεσοεπιθετικό του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Βασίλη Αντωνιάδη που επιστρέφει στην Θάσο μετά από χρόνια. Ο 24χρονος πρωην επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με τον οποίο αγωνίστηκε σε δυο διαφορετικές περιόδους έχοντας την περσινή σεζόν 8 τέρματα, παρά τις προτάσεις που είχε.

     

    Στην Δόξα Γρατινής και όχι στο Θεολόγο

    Στην Δόξα Γρατινής θα συνεχίσει αντί της Δόξα Θεολόγου ο μεσοεπιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου Βασίλης Αντωνιάδης. Ο 24χρονος πρωην επιθετικός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με τον οποίο αγωνίστηκε σε δυο διαφορετικές περιόδους έχοντας την περσινή σεζόν 8 τέρματα, παρά τις προτάσεις από το νησι της Ρόδου και την συμφωνία του με την ομάδα της Θάσου, τελικά λόγω της απόστασης Κομοτηνής – Θάσου αποφάσισε να μην συνεχισει στην ομάδα της Καβάλας και επιστρέφει μετά από 1,5 χρόνο στην Δόξα Γρατινής. Ξεκίνησε από την ΠΑΕ Ποντίων, συνέχισε σε ακαδημίες Πανθρακικού, Έβρο Σουφλίοy, Ορφέα Ξυλαγανής, Φιλία Κομοτηνής, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Δόξα Γρατινής, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, ενώ ήταν μέλος της ομάδας Region της ΕΠΣ Θράκης.

    Comments are closed.