Bookmarks

    Πρώτη έξοδος για τον Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη να αντιμετωπίζει το Σάββατο 912/10) στον Ασπρόπυργο, την ομώνυμη ομάδα σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι.

     

    Το παιχνίδι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες κυρίως και βέβαια βαθμολογικό αφού και οι δύο ομάδες θέλουν το «τρίποντο» και το σίγουρο είναι ότι το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη θέλει περισσότερο τη νίκη για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι η αποστολή της ομάδας της Καβάλας που ταξίδεψε οδικώς ήδη βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στο νομό Αττικής και το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχή του Ασπρόπυργου. Το ευχάριστο πάντως είναι το ότι η τεχνική ηγεσίας της ομάδας της Καβάλας δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κόντρα στον Ασπρόπυργο που δεν πάρει μέχρι τώρα ούτε έναν βαθμό στο πρωτάθλημα και μοναδική απουσία για τους «Αργοναύτες» είναι εκείνη του δεξιού πλάγιου αμυντικού Γιάννη Καζαντζίδη ο οποίος είναι τιμωρημένος. Σημειώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Καζαντζίδης τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την αποβολή του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με το Αιγάλεω.  Με δεδομένα όλα τα παραπάνω ο αμυντικός Γιάννης Καζαντζίδης δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ασπρόπυργο αλλά θα είναι στη διάθεση του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη στην αναμέτρηση με τη Βέροια για την 4η αγωνιστική. Τη θέση του Καζαντζίδη στην αναμέτρηση μέσα στον Ασπρόπυργο όπως όλα δείχνουν θα πάρει ο Αρναούτογλου. Από κει και πέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε η προετοιμασία κύλησε ομαλότατα και το μεγαλύτερο βάρος από την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής.

     

    Τηλεοπτικό από την ΕΤ 3

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι αλλά και όλη η Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα ζωντανά το Σάββατο (12/10) να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. μέσα στον Ασπρόπυργο που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, από την ΕΤ 3.

     

    Η ερχόμενη 3η αγωνιστική

    Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου, για το πρωτάθλημα της Football League και συνοπτικά τα ζευγάρια που θα συναντηθούν είναι τα εξής:
    Αιγάλεω – Ιάλυσος
    Ασπρόπυργος – Καβάλα
    Νίκη Βόλου – Καλαμάτα
    Βέροια – Τρίγλια
    Ιωνικός – ΟΦ Ιεράπετρας
    Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου
    Διαγόρας – Θεσπρωτός

     

    Comments are closed.