Bookmarks

    Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Καβάλας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου, λόγω της διεξαγωγής αναμετρήσεων για το κύπελλο, οι ομάδες του νομού Καβάλας της τοπικής ένωσης επιστρέφουν σε ποδοσφαιρική δράση.

     

    Η επιστροφή τους δράση το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου έχει να κάνει με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής στην Α’ και Β’ κατηγορία και το μενού περιλαμβάνει αναμετρήσεις με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε ότι έχει να κάνει με τους δύο πρωτοπόρους της Α’ κατηγορίας, να σημειώσουμε ότι οι αγώνες που θα δώσουν ο Ορφέας Ελευθερούπολης και ο ΜΑ Ορφανίου, χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Παντελή Στυλιανού θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Νέας Περάμου με τον Βρασίδα ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει αποσπάσει ούτε έναν βαθμό αλλά και δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ μέχρι τώρα. Από την άλλη πλευρά ο φιλόδοξος φέτος ΜΑ Ορφανίου θα υποδεχθεί τη νεανική και ταυτόχρονα επικίνδυνη ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας η οποίο το παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Από κει και πέρα, η μέχρι τώρα φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, Αστέρας Φωλιάς θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα αυτήν την φορά στο Χρυσοχώρι κόντρα στον τοπικό Απόλλων. Ο Βύρωνας Καβάλας που σιγά σιγά βρίσκει το δρόμο του και πλησιάζει την κορυφή υποδέχεται το συγκρότημα του Ατρομήτου Χαλκερού, με μοναδικό στόχο να προσθέσει στο ενεργητικό του την πολυπόθητη νίκη. Ευχάριστη έκπληξη δίχως άλλο είναι και η νεοφώτιστη Δόξα Αμυγδαλεώνα η οποία φιλοξενεί την ομάδα του Φρίξο Πλατανοτόπου ενώ την ίδια ώρα ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης που παρουσιάζει μία σταθερότητα εκτός έδρας θα αγωνιστεί στον Άρη Πηγών που «καίγεται» για βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίες. Για την Αναγέννηση Λιμεναρίων η νίκη κόντρα στον ΠΟ Κεραμωτής αποτελεί μονόδρομο σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σε ότι έχει να κάνει με τον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας, οι δύο πρωτοπόροι Άρης Ζυγού και Άρης Πρίνου θα αγωνιστούν μακριά από τα γήπεδα τους με στόχο τη νίκη. Ειδικότερα ο Άρης Ζυγού παίζει στον Ατρόμητος Λεκάνης ενώ η ομάδα της Θάσου εκτός έδρας θα παίξει με την Θράκη Γραβούνας. Σχετικά με τον 2ο όμιλο, ο Κεραυνός Ελευθερών έχει ρεπό την 5η αγωνιστική ενώ το Παγγαίο που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας εκτός έδρας θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα.

     

    Συνοπτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου, είναι το εξής:

     

    Σάββατο 16.00

    Νέα Πέραμος: Βρασίδας Ν. Π- Ορφέας Ελευθερούπολης

    Λιμενάρια: Αναγέννηση Λιμεναρίων- ΠΟ Κεραμωτής

    Αμυγδαλεώνας: Δόξα Αμυγδαλεώνα- Φρίξος Πλατανοτόπου

    Πηγές: Αρης Πηγών- Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

    Κωτσάλου: ΠΑΟΚ Καβάλας- Μακεδονικός Αγιάσματος

    Άγιος Ανδρέας: ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- Παγγαίο

    Παλαιοχώρι: Παγγαιϊκός- Ασπίδα Πολυστύλου

    Κοκκινόχωμα: Βυζάντιο- ΑΕ Πιερέων

     

    Κυριακή 11.00

    Αμισιανά: Μακεδονικός Αμισιανών- Ελπίδες Καβάλας

    Παναγία: Αίας Παναγίας-  Ατρόμητος Ακροβουνίου

     

    Κυριακή 16.00

    Ορφάνι: Μ. Α Ορφανίου- ΑΕΚ Καβάλας

    Βερούλειο: Βύρωνας- Ατρόμητος Χαλκερού

    Χρυσοχώρι: Απόλλωνας Χρυσοχωρίου- Αστέρας Φωλιάς

    Λεκάνη: Ατρόμητος Λεκάνης- Αρης Ζυγού

    Ποντολίβαδο: Ποντιακός Ποντολιβάδου- Κεραυνός Καλλιράχης

    Κωτσάλου: Αγιος Λουκάς- Καβάλα 2004

    Γραβούνα: Θράκη Γραβούνας- Αρης Πρίνου

    Λιμένας: Θεαγένης Θάσου- Ηρακλής Καβάλας

    Κάρυανη: ΑΟ Κάρυανης- Μ. Α Φιλίππων

    Κρηνίδες: Κεραυνός Κρηνίδων- ΑΟ Ποταμιάς

    Comments are closed.