Bookmarks

    Στην απόκτηση δύο πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών προχώρησε και ανακοίνωσε η Δόξα Θεολόγου λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι στον σύλλογο της Θάσου επέστρεψε ο έμπειρος τερματοφύλακας, Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος αγωνίστηκε στην Δόξα Θεολόγου, στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, παίζοντας πολύ καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, με την εμπειρία που τον διακρίνει. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Δημήτρης Ρίζος μετακινήθηκε στον Άρη Πηγών, όμως τελικά η ομάδα της Θάσου που θέλησε να τον εντάξει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό της το απέκτησε ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω τερματοφύλακας βρέθηκε και στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Νέστου Χρυσούπολης.

    Παράλληλα να τονίσουμε ότι η ομάδα της Δόξας Θεολόγου απόκτησε και τον 27χρονο επιθετικό, Αλέξη Μπρατσιάνι. Ο Μπρατσιάνι «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Α.Ο Καβάλα, καθώς αγωνίστηκε με την φανέλα του για δυο τριετίες (2011-2013 και 2014-2017). Στην Ελλάδα επίσης ο Αλέξης Μπρατσιάνι έχει αγωνιστεί ακόμη με τον Α.Ο Χανιά, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Α.Ο Επισκοπή και τον Εργοτέλη ενώ στην Κύπρο έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ΠΑΕΕΚ και της ΑΣΙΛ.

    Comments are closed.