Bookmarks

    Πολύ καλύτερη θα μπορούσε να ήταν η βαθμολογική συγκομιδή και ο απολογισμός των ομάδων του νομού Καβάλας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αφού τη χαρά της νίκης «γεύτηκε» μόνο ο Νέστος Χρυσούπολης ο οποίος νίκησε στο ντέρμπι τον Απόλλων Παραλιμνίου με (2-0).

     

    Το ντέρμπι ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και τον Κεραυνό Πέρνης δεν ανέδειξε νικητή και έληξε ισόπαλο (1-1) ενώ η Δόξα Θεολόγου πήρε τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Άρη Αβάτου. Πλέον και οι 4 ομάδες  του νομού Καβάλας στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους για τις αναμετρήσεις που θα δώσουν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο και αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αετός Ορφανού έχει όλες τις δυνατότητες να πάρει το «τρίποντο» στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει στο νεοφώτιστο Ηρακλή Νέου Ζυγού με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ενώ ο Παύλος Προβατίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Εκτός έδρας θα αγωνιστεί και ο Νέστος Χρυσούπολης ο οποίος βρίσκει τον καλό του εαυτό και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής θέλει τη νίκη στην έδρα του Άρη Αβάτου. Ο Κεραυνός Πέρνης με καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία στο Οφρύνιο επιστρέφει στη βάση του και η κατάκτηση του «τρίποντου» είναι ο μοναδικός στόχος το παιχνίδι με την Δόξα Κάτω Καμήλας που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και τέλος η Δόξα Θεολόγου ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη με στόχο την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος κόντρα στην τοπική Ένωση.

    Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, οι σκόρερ, η βαθμολογία και η ερχόμενη 4η αγωνιστική έχουν ως εξής:

     

    Γ’ Εθνικής-1ος όμιλος
    Τα αποτελέσματα-3η αγωνιστική

    Αετός Ορφανού-Κεραυνός Πέρνης 1-1 (26′ Παυλίδης – 13′ πεν. Μελισσόπουλος)
    Ηρακλής Ζυγού-Κιλκισιακός 2-0 (73′, 80′ Χασιώτης)
    Δόξα Κάτω Καμήλας-Ένωση Αλεξανδρούπολης 4-2 (20′ Ζάντσιος, 36′ Μπίλης, 74′, 76′ Γεράκης – 44′ Ευθυμιάδης, 51′ Κ. Πατσιώρας)
    Ορφέας Ξάνθης-Πανσερραϊκός 0-1 (77′ Ζερης)
    Δόξα Θεολόγου-Άρης Αβάτου 0-0
    Νέστος Χρυσούπολης-Απόλλων Παραλιμνίου 2-0 (18′ Νάκας, 30′ Λίτσκας)
    Ρεπό: Πανδραμαικός

     

    Η βαθμολογία

    3η αγωνιστική

    1. Αετός Οφρυνίου 7 (8-2)
    ——————————–
    2. Πανσερραϊκός 7 (4-2)
    ——————————–
    3. Νέστος Χρυσούπολης 6 (7-4)
    4. Απόλλων Παραλιμνίου 6 (5-2)
    5. Αρης Αβάτου 5 (5-2)
    6. Κεραυνός Πέρνης 5 (4-3)
    7. Πανδραμαϊκός 4 (4-2)*
    8. Ηρακλής Ζυγού 3 (3-2)*
    ——————————–
    9. Ορφέας Ξάνθης 3 (3-5)
    10. Δοξα Κάτω Καμήλας 3 (5-7)
    11. Δόξα Θεολόγου Ποτου 1 (0-6)
    12. Ένωση Αλεξανδρούπολης 0 (4-8)
    13. Κιλκισιακός 0 (0-7)*
    Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους για τον πρώτο γύρο.

     

    Ο πίνακας των σκόρερ
    4 γκολ: Δουμάνης (Αετός Οφρυνίου)
    3 γκολ: Λίτσκας (Νέστος Χρυσούπολης), Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου), Γερακης (Δόξα Κάτω Καμήλας)
    2 γκολ: Γκέκας (Άρης Αβάτου), Χασιώτης (Ηρακλής Ζυγού), Ευθυμιάδης (Ενωση Αλεξανδρούπολης), Μπερούκας (Πανδραμαϊκός), Κουκουρίγκος (Ορφέας Ξάνθης), Χαριτίδης (Νέστος Χρυσούπολης)
    1 γκολ: Γεωργιάδης (Νέστος Χρυσούπολης), Νάκας (Νέστος Χρυσούπολης), Παυλίδης (Αετός Οφρυνίου), Αποστολίδης (Αετός Οφρυνίου), Κωνσταντινίδης (Αετός Οφρυβίου), Πανάγος (Αετός Οφρυνίου), Πατσιώρας (Ενωση Αλεξανδρούπολης), Τσορτανίδης (Ενωση Αλεξανδρούπολης), Μελισσόπουλος (Κεραυνος Πέρνης), Κωνσταντάρας (Κεραυνός Πέρνης), Χατζηκυριάκου (Κεραυνός Πέρνης), Κυριακοπουλος (Κεραυνός Πέρνης), Δημητριάδης (Ηρακλής Ζυγού), Ζέρης (Πανσερραϊκός), Ζιώγας (Πανσερραϊκος), Ομπόσου (Πανσερραϊκός), Πτηνόπουλος (Πανσερραϊκός), Μαυρόπουλος (Ορφέας Ξάνθης), Ενλουντούλου (Απόλλων Παραλιμνίου), Λιαρας (Απόλλων Παραλιμνίου), Μπελμάνι (Πανδραμαϊκος), Διαμαντίδης (Πανδραμαϊκός), Σαρηγιαννίδης (Αρης Αβάτου), Μπουλούτ (Αρης Αβατου), Ζοσιμιδης (Αρης Αβάτου), Ζάντσιος (Δόξα Κάτω Καμήλας), Μπίλης (Δόξα Κάτω Καμήλας)

     

    Η ερχόμενη 4η αγωνιστική

    Κυριακή 13 Οκτωβρίου
    Ηρακλής Νέου Ζυγού- Αετός Ορφανού
    Κεραυνός Πέρνης – Δόξα Κάτω Καμήλας
    Κιλκισιακός- Πανδραμαϊκός
    Ένωση Αλεξανδρούπολης- Δόξα Θεολόγου
    Άρης Αβάτου- Νέστος Χρυσούπολης
    Πανσερραϊκός- Απόλλων Παραλιμνίου
    Ρεπό: Ορφέας Ξάνθης

     

    Comments are closed.