Bookmarks

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) άλλαξε την ημερομηνία της κλήρωσης στη Γ’ Εθνική, μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Αιολικός και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.\

    Ειδικότερα την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου  θα διεξαχθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και όχι την Δευτέρα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί από την Ομοσπονδία.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

    -«Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ ανακοινώνεται η ακόλουθη αλλαγή στην ημέρα και στην ώρα της κλήρωσης για το πρόγραμμα αγώνων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020. Κατόπιν της κατάθεσης προσφυγής του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αιολικός κατά της απόφασης της Ε.Ε./Ε.Π.Ο., (στην συνεδρίασή της Νο 24/02.09.19), για τον προβιβασμό στη Φούτμπολ Λιγκ των ομάδων, Νίκη Βόλου. και Καλαμάτα, η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2019 – 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11.09.2019 και ώρα 11:00, στα γραφεία της ΕΠΟ (αίθουσα E.E./Ε.Π.Ο.) στην Αθήνα (Πάρκο Γουδή)».

     

    Ορίστηκαν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής

    Καμία αλλαγή δεν υπήρξε όσον αφορά τον καταρτισμό του Α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής όπου θα συμμετέχουν οι 4 ομάδες του Νομού μας (Νέστος Χρυσούπολης, Αετός Οφρυνίου, Κεραυνός Πέρνης, Δόξα Θεολόγου).

    Γ’ Εθνική-1ος όμιλος

    Αναλυτικά οι 14 ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι οι εξής:

     

    1. Ένωση Αλεξανδρούπολης
    2. Μ.Α Ιάσμου
    3. Ηρακλής Ν. Ζυγού
    4. Ορφέας Ξάνθης
    5. Άρης Αβάτου
    6. Νέστος Χρυσούπολης
    7. Δόξα Θεολόγου
    8. Κεραυνός Πέρνης
    9. Αετός Ορφανού

    10. Πανδραμαϊκός

    11. Δόξα Κάτω Καμήλας

    12. Απόλλων Παραλιμνίου

    13. Πανσερραϊκός

    14. Κιλκισιακός

     

    Σημείωση1: Ο πρωταθλητής του ομίλου προκρίνεται στους αγώνες μπαράζ για την διεκδίκηση 2 θέσεων στην Football League της επόμενης σεζόν.

     

    Σημείωση2: Υποβιβάζονται οι ομάδες από τις θέσεις 9-14

    Comments are closed.