Bookmarks

    Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Τρίγλια και την ευρεία νίκη με (4-1) ναι μεν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο ζήτησε από τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο.

     

    Από την άλλη ο τεχνικός της Τρίγλιας Κώστας Γεωργιάδης στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Α.Ο.Κ. για τη νίκη που πέτυχε.

     

    Αναλυτικά οι δύο προπονητές δήλωσαν τα εξής:

     

    Παύλος Δερμιτζάκης Προπονητής Α.Ο.Κ.

    -«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί βγάλανε μια δύσκολη εβδομάδα και αυτό έχει να κάνει με δυο παιχνίδια Τετάρτη για το κύπελλο και σήμερα για το πρωτάθλημα.   Είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από μια καλή ομάδα που έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία να παίξει μπάλα  και την κούραση που είναι λογικό να υπάρχει μετά το ματς του Κυπέλλου. Επίσης είχαμε τρεις τραυματίες ποδοσφαιριστές, οπότε υπήρχε ένας μεγάλος βαθμός δυσκολίας.   Τα παιδιά είναι θετικοί δέκτες και δείξαμε την ανάλογη σοβαρότητα και πειθαρχία. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να βγάλει τον αντίπαλο τα πλεονεκτήματα που έχει σαν ομάδα. Από την άλλη προσπαθούμε να χτυπήσουμε με μεταβάσεις  όπου κρίναμε ότι ο αντίπαλος είχε αδυναμίες.

    Στο α’ ημίχρονο η Τρίγλια είχε την κατοχή της μπάλας αλλά εμείς κάναμε ευκαιρίες ενώ στην επανάληψη μπήκαμε πολύ καλά και ουσιαστικά στο 58` τελειώσαμε το ματς. Μετά υπήρχε χαλαρότητα και ο αντίπαλος μας έκανε φάσεις και κλασσικές ευκαιρίες. Αυτό μας προβλημάτισε. Πιστεύω ότι το ματς κύλησε έτσι όπως έπρεπε. Με τέτοιες εμφανίσεις που κάναμε Τετάρτη, Κυριακή που πετύχαμε πολλά γκολ και δεχθήκαμε μόνο ένα, θα έλεγα ότι θέλουμε περισσότερο κόσμο. Πρέπει ο κόσμος να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Είναι μια παράκληση.  Είναι κρίμα που δεν μας παρακολουθεί περισσότερος κόσμος.  Η Καβάλα είναι μια ομάδα που πάντοτε ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης.  Ευχαριστώ αυτούς που ήρθαν σήμερα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη που πραγματικά είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει φιλοσοφία πολύ καλή.

    Ο Μαρκόπουλος θα ξεκινήσει από την Τρίτη να τρέχει και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής. Το ίδιο εύχομαι για τον Καθάριο όπως και για τον Παυλίδη.

     

    Κώστας Γεωργιάδης προπονητής Τρίγλιας

    -«Γνωρίζαμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου.  Μετράει η πράξη και όχι η θεωρία. Αυτό πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας.  Από ένα τέτοια αγώνα γνωρίζαμε ότι από το μισό και μετά η ομάδα μας θα έχει την υπεροχή λόγω της κόπωσης που θα είχε η Καβάλα μετά τον αγώνα Κυπέλλου. Δεχθήκαμε όμως ένα γκολ  γρήγορα χωρίς να υπάρχει υπεροχή και προβληματισμός της Καβάλας. Μετά είχαμε την υπεροχή, είχαμε μια τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

    Πρέπει να μπαίνουμε στους αγώνες με περισσότερη συγκέντρωση.

    Το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε απογοήτευσε την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη φιλοσοφία μας και είχαμε πολλές τελικές φάσεις από πλεονεκτικές θέσεις.

    Έχουμε κάνει πολλές φάσεις στα δυο επίσημα παιχνίδια αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τέρματα.  Δε μπορέσαμε να κρατήσουμε την κόντρα επίθεση του αντιπάλου που είναι πολύ καλός σε αυτόν τον τομέα.  Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα της Καβάλας. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία»

    Comments are closed.