Bookmarks

    Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις του στον φετινό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος ο Αετός Ορφανού στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, ξεπέρασε με επιτυχία και το εμπόδιο του Θεσπρωτού τον οποίο νίκησε με σκορ (2-1) και πανηγυρικά πέρασε στην 4η φάση της φετινής διοργάνωσής.

     

    Η ομάδα του Παύλου Προβατίδη ήταν εξαιρετική σε αρκετά διαστήματα της αναμέτρησης, είχε πάθος και δύναμη, ήξερε τι ζητούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος πήρε τη νίκη η οποία δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Οφρυνίου να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της στον φετινό θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος .Γενικότερα να τονίσουμε ότι η αναμέτρηση προσέφερε πολλές συγκινήσεις, είχε αρκετές συγκινήσεις ενώ από την πλευρά του το συγκρότημα του Θεσπρωτού άφησε καλές εντυπώσεις κυρίως στην επανάληψη.

     

    Το φιλμ του αγώνα

    Στο 21` από την παράλληλη σέντρα του Δουμάνη, το πλασέ του Πανάγου βρήκε τον Σερβιλάκη με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για  το (1-0). Στο 48` οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια όταν από την  σέντρα Ραμίρεζ και το λάθος λάθος της άμυνας των γηπεδούχων με σουτ ο Κωνσταντίνου έγραψε το (1-1). Στο 53` είχαμε το σουτ του Ευθυμίου, ακολούθησε η δύσκολη απόκρουση του Κυφωνίδη και ο Ραμίρεζ αστοχεί από τα 3 μέτρα με κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 63` είχαμε το τραγικό λάθος του Κωνσταντάκου και ο Αποστολίδης σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1). Στο 85` είχαμε την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σερβιλάκη ο οποίος πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια  και στο 90` το σουτ του Δουμάνη έσωσε ο Κωνσταντάκος.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Πολύ καλός ο διαιτητής Πουλικίδης της Ε.Π.Σ. Δράμας. Μπροστά του οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Ντόμπρος 55` Ουζούνογλου, Κάπατζης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι (60 λ.τ Φουστέρης), Γιάννα, Αποστολίδης, Δουμάνης, Πανάγου (75` Σαββατιανός).

    Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Ευθυμίου (65` Ντα Λα Κόστα), Κωνσταντίνου (78` Γκέκας), Ραμίρεζ, Κόλας, Μπίκας, Γώγος.

    Comments are closed.