Bookmarks

    Φανερά απογοητευμένος αλλά και στεναχωρημένος ο προπονητής του συλλόγου μας, Μπάμπης Αραμπατζής για τον άδικο αποκλεισμό της αθλήτριας μας Ραφαέλας Αραμπατζή στα προκριματικά της κατηγορίας 51 κιλών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας που έγινε στη Σόφια δήλωσε τα εξής:

     

    «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της Ελληνικής αποστολής και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές για την γεμάτη ζωντάνια συνεργασία τους. Πολλά συγχαρητήρια και στη Ραφαέλα Αραμπατζή η οποία άδικα αποκλείστηκε στα προκριματικά της κατηγορίας της, από την πρωταθλήτρια Πολωνίας Beata Wiktoria Rogalinska. Έχοντας την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς και τα σημεία, με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά αυτή του τρίτου γύρου, μας έδωσαν την πίστη ότι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό. Οι κριτές όμως μας διέψευσαν κατηγορηματικά δίνοντας όλους τους γύρους στην αντίπαλο.

    Μάλιστα ένας εξ αυτών (ο Γάλλος κριτής) κάνοντας το λάθος να μην ακολουθήσει τις εντολές που του δόθηκαν, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ ότι η EUBC τοποθετεί σε τόσο καίριες θέσεις άσχετους, να βαθμολογήσει με 10-8 τον πρώτο γύρο υπέρ της Ραφαέλας, κάτι το οποίο δηλώνει την υπερβολική διαφορά του γύρου που δεν υπήρχε και αποφάσισε να το διορθώσει δίνοντας αντίθετο αποτέλεσμα στους επόμενους δύο. Καταλήγοντας και αφού σας παραπέμψω στο link του αγώνα (https://www.youtube.com/watch… στο 31:20 του βίντεο) θα ήθελα να τονίσω τα εξής. Αυτά τα παιδιά θυσιάζοντας τα πάντα προσπαθούν , ανταποκρίνονται και εκπροσωπούν επάξια την Ελληνική Σημαία.

    Ξαφνικά όμως βρίσκονται κάποιοι που, εκπροσωπώντας τα πολιτικοοικονομικά συμφέροντα ενός κλειστού ΛΟΜΠΙ, αποφασίζουν να ακυρώσουν την προσπάθεια, να σβήσουν τα όνειρα και να διαγράψουν το μέλλον αυτών των παιδιών και αυτά θα πρέπει για ακόμη μία φορά γνωρίζοντας την ανυπαρξία του Ελληνικού μηχανισμού, να ορθώσουν ξανά το ανάστημά τους συνεχίζοντας την προσπάθειά τους. Ελπίζω ότι ηθικά και ουσιαστικά η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας θα πάρει θέση για όλες τις αδικίες των Ελλήνων αθλητών. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας στήριξαν στην προσπάθεια μας αντικαθιστώντας την πολιτεία μας.

    Την εταιρία Κρασιών ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ για την οικονομική εξασφάλιση όλων των διοργανώσεων προετοιμασίας καθώς και του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ υπεύθυνο για την αποκατάσταση των μυϊκών τραυματισμών της Ραφαέλας. Χωρίς αυτούς η συμμετοχή μας θα ήταν αδύνατη».

    Comments are closed.