Bookmarks

    Η 12χρονη Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αθλήτρια του ΑΣΕΑΚ Καβάλας Λεμονιά Γκαϊντατζή απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά του Ομάν, όπου συμμετείχαν οι 16 καλύτερες αθλήτριες της ηλικίας της στον κόσμο.

     

    Η αθλήτρια του ΑΣΕΑΚ Καβάλας Λεμονιά Γκαϊντατζή με τις πολύ σπουδαίες εμφανίσεις της απέδειξε ότι είναι η καλύτερη, και με διαφορά μάλιστα, στην ηλικία της στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Εκείνο πάντως το οποίο είναι σίγουρο είναι το ότι η Λεμονιά-Νέλλυ Γκαϊντατζή στο Ομάν απέδειξε ότι είναι και από τις καλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο και ότι στην παρούσα χρονική περίοδο βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.  Έτσι η αθλήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΑΣΕΑΚ Καβάλας Λεμονιά (Νέλλυ) Γκαιντατζή, η οποία από τις 25 μέχρι τις 31 Ιουλίου πήρε μέρος στο World Hopes Week & Challenge 2019 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF), στο Salalah του Ομάν, συγκαταλέγεται στις καλύτερες αθλήτριες του χώρου.

    Να υπογραμμιστεί ότι στο συγκεκριμένο καμπ του ΟΜΑΝ, που είναι το κορυφαίο του είδους του σε ολόκληρο τον κόσμο, συμμετέχουν 16 επίλεκτες αθλήτριες και 16 επίλεκτοι αθλητές ηλικίας 12 ετών (κατηγορία παγκορασίδων), στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Η νεαρή Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια ξεχώρισε με τις επιδόσεις της στην Ελλάδα όπου είναι αήττητη, αλλά και στην Ευρώπη έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση στο Eurotalents hope selection camp του Λουξεμβούργου.

    Οι προσκλήσεις στο World Hopes Week & Challenge 2019 περιλάμβαναν 3 αθλήτριες από την Ασία, 3 από την Ευρώπη, 2 από την Αφρική, 2 από τη Νότια Αμερική, 1 από τη Βόρεια Αμερική και 1 από την Ωκεανία. Η πρωταθλήτριά μας ήταν στις επιλογές από την Ευρώπη μαζί με τη Ρουμάνα Μέι Ρόζου Μπιάνκα και την Ισπανίδα Μαρία Μπερχόζα.

    Να αναφέρουμε το ότι τα εξαιρετικά ταλέντα από όλο τον κόσμο προπονήθηκαν όλο αυτό το διάστημα σε 20 τραπέζια στο Sultan Qaboos Youth, Culture and Entertainment Compound, με κορυφαίους προπονητές, ενώ την τελευταία ημέρα του κάμπ διεξήχθη και τουρνουά μόνο στο αγώνισμα του απλού. Τέλος να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά η Λεμονιά Γκαιντατζή κατάφερε να πάρει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με το «σπαθί» της, ανάμεσα στις 16 καλύτερες του κόσμου, δείχνοντας για ακόμα μια φορά δείγματα του τεράστιου ταλέντου της και των μεγάλων δυνατοτήτων και προοπτικών της που έχει μπροστά της στο μέλλον.

     

     

    Comments are closed.