Bookmarks

    Μία ακόμα κατάκτηση, μία ακόμα επιβεβαίωση του ταλέντου της, ένα βήμα πιο μπροστά για την περαιτέρω βελτίωσή της στην επιτραπέζια αντισφαίριση για την 12χρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή του ΑΣΕΑΚ Καβάλας

     

    Ειδικότερα να υπογραμμίσουμε ότι η 12χρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή του ΑΣΕΑΚ Καβάλας έκανε πραγματικότητα άλλον έναν στόχο της μέσα από τις φετινές συμμετοχές στα προπονητικά camp επιλογών ευρωπαϊκού και παγκοσμίου επιπέδου.  Συμπεριλήφθηκε στις 8 παγκορασίδες απ’ όλο τον κόσμο, οι οποίες θα συνεχίσουν τα προπονητικά camp της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.) με την προοπτική να επιλεγούν αργότερα στις 4 αθλήτριες για την hope team U13 της I.T.T.F.

    Η πρωταθλήτρια του ΑΣΕΑΚ Καβάλας βρίσκεται αρχικά στη Gen Hopes Squad 2019, χάρη στην εξαιρετική της παρουσία τέλη Ιουλίου στο Ομάν, στο καθιερωμένο διεθνές προπονητικό camp με την επωνυμία World Hopes Week & Challenge, όπου μάλιστα κατέκτησε και την 3η θέση στο εσωτερικό τουρνουά!

    Η σχετική ανακοίνωση την εμφανίζει 3η στον πίνακα των προσκληθέντων (υπάρχει αντίστοιχη λίστα με 8 αγόρια). Μάλιστα είναι μία από τις μόλις τρεις Ευρωπαίες, που επιλέχθηκαν για την ομάδα. Τα παιδιά αυτά απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής σε δύο ακόμα συγκεντρώσεις προετοιμασίας: μία στην Κίνα τον Δεκέμβριο και μία τον Απρίλιο του 2020, σε τόπο που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Μετά οι αρμόδιοι θα επιλέξουν 4 κορίτσια για την Hope Team U13.

    Comments are closed.