Bookmarks

    Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Α.Ο.Κ. στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης και μπορεί να έχασε με (0-1) αλλά οι εντυπώσεις που άφησε και στο συγκεκριμένο φιλικό ήταν αρκετά καλές.

     

    Ο ΑΟΚ ήταν περισσότερο απειλητικός στην επανάληψη χρονικό διάστημα στο οποίο δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία. Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες και είναι σαφές  ότι έχει πολύ χρόνο μπροστά του να δουλέψει με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

    Στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» να σημειώσουμε ότι βρέθηκε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μύρτσος ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση με του Αντώνη Αντωνίου και Σωτήρη Δεληκάρη.

     

    Tο χρονικό του φιλικού

    Στο 6` το πλασέ του Μελισσόπουλου εξουδετέρωσε ο Χουαντερσον ενώ στο 18` οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν με το ωραίο γκολ με σουτ του Μπουντινέλι ο Απόλλων προηγήθηκε  με (0-1). Στο 25` σουτ από τον Μπουντινέλι έσωσε ο Δήμιζας και στο 30’ η κεφαλιά του Παυλίδη έστειλε την μπάλα να φύγει λίγο άουτ. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 50` είχαμε την εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου  που εξουδετέρωσε ο Μπλάζιτς ενώ στο 65` το σουτ του ίδιου παίκτη ο Μπλάζιτς εξοθδετέρωσε τον κύνδινο. Στο 67` είχαμε την ανατροπή του Γιαννιτσάνη από τον Δήμιζα, το πέναλτι εκτέλεσε ο Παυλίδης αλλά με ωραία ωραία ο τερματοφύλακας έσωσε την εστία του. Τέλος στο 82`είχαμε την πιο μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ. με τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο που βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά πλασάρει άουτ.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής του φιλικού του Α.Ο.Κ. με τoν Απόλλων Σμύρνης ήταν ο Παναγιώτης  και βοηθοί του, οι Κωνσταντίνος Δεδονάκης και Ανδρέας Ζαχαριάς της Ε.Π.Σ. Καβάλας, οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά..

     

    Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Α.Ο.Κ. (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Δόντσος, Μελισσόπουλος, Οκάν, Βόσαλικ, Μαρκόπουλος.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Σιαματάς) Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης, Μαϊδανός, Τουμανίδης, Καθάριος, Παυλίδης, Κέρθι, Ορφανίδης, Καρασσαβίδης.

     

    Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουαντερσον, Ζησόπουλος, Κύργιας, Βιτλής, Αγροδήμος, Γκίνο, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Πατράλης, Βουό, Μπαστιάνος.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Μπλάζιτς, Πέλκας, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Χουχούμης, Ρόσση, Βάρκας, Γιαννιτσάνης, Τσούλφας, Χουάν Λαρέα, Στάγκος.

    Comments are closed.