Bookmarks

    Φορτσάρει μεταγραφικά τις τελευταίες ημέρες ο Νέστος Χρυσούπολης και ο προπονητής του Κυριακος Κετσιεμενίδης που καθημερινά μιλά με δεκάδες παίκτες, ώστε να στελεχώσει το ρόστερ της ομάδας, είτε αυτή αγωνιστεί στην Football League, είτε στην Γ’ Εθνική, αφού όλα είναι ρευστά και εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

     

    Η μεταγραφική ενίσχυση του Νέστου είναι σε εξέλιξη και στο έμψυχο δυναμικό του εντάχθηκε τόσο ο πρώην επιθετικό του Α.Ο.Κ. Γιώργος Λίτσκας όσο και ο Τάσος Φραγκούλης ο οποίος στο περσυνό πρωτάθλημα αγωνίζονταν στην Σπάρτη. Βέβαια να σημειώσουμε ότι στην ομάδα της Χρυσούπολης δεν απολείεται να συνεχίσει την καριέρα του και ο πρώην επιθετικός της ομάδας της Καβάλας Αλέξανδρος Μπρατσιάνι που στο περυσινό πρωτάθλημα ήταν στην Κύπρο.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Νέστου Χρυσούπολης αλλά το σίγουρο είναι ότι σε εξέλιξη είναι και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Νέστος σε φιλικό που έδωσε νίκησε νε σκορ (3-2) τον Απόλλων Χρυσοχωρίου ενώ το επόμενο φιλικό για το συγκρότημα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 21 Αυγούσου, στις 6 και μισή το απόγευμα στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα σε ένα πολύ δυνατό τεστ.

     

     

    Συνολικά λοιπόν μέχρι τώρα η ομάδα της Χρυσούπολης έχει πραγματοποιήσει 13 μεταγραφές και οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι οι εξής:

    Δεμένικος από Α.Ο.Κ.

    Νάκας από Νίκη Βόλου

    Λεγάτος από Κεραυνό Πέρνης

    Χαριτίδης από Κεραυνό Πέρνης

    Γεωργιάδης από Κεραυνό Πέρνης

    Μπάμπουρας από Δόξα Δράμας

    Κοβάτσης από Γιαννιτσά (πρώτο εξάμηνο)

    Τζατζανάς από ΠΑΟ Κοσμίου

    Παναγιώτου από Κεραυνό Πέρνης

    Τσέκος από Άρη Αβάτου

    Ανδρεάδης από Ορεστιάδα

    Λίτσκας από ΑΟ Καβάλα

    Φραγκούλης από Σπάρτη.

     

    Comments are closed.