Bookmarks

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Νέστου Χρυσούπολης αλλά το σίγουρο είναι ότι σε εξέλιξη είναι και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

     

    Ωστόσο υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη κινητικότητα από πλευράς της νέας διοίκηση του Νέστου η οποία δείχνει αποφασισμένη να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις σε αγωνιστικό επίπεδο προκειμένου η ομάδα της Χρυσούπολης να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετέχει τη νέα περίοδο. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι ο Νέστος φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Τον Στέλιο Νάκα που πέρσι αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου και προέρχεται από την Ξάνθη ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ρόδο, Ηρακλή Ψαχνών, Χανιά αλλά και στο εξωτερικό, στην Ιταλία και στην Γερμανία. Παράλληλα απέκτησε και τον Λεγάτο από τον Κεραυνό Πέρνης. Τέλος να σημειώσουμε ότι τον 23χρονο μέσο, Κωνσταντίνο Ανδρεάδη ενέταξε στο δυναμικό του ο Νέστος Χρυσούπολης. Ο Ανδρεάδης την περασμένη σεζόν ξεχώρισε με την φανέλα του Ορέστη Ορεστιάδας, καθώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου. Μπορεί η ομάδα της Ορεστιάδας να μην δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί σε Εθνική κατηγορία και μάλιστα στην Football League με την φανέλα των περσινών δευτεραθλητών του 1ου ομίλουκαι συνολικά οι μέχρι τώρα μεταγραφές του Νέστου έφτασαν τις έντεκα (11).

     

    Συνολικά λοιπόν μέχρι τώρα η ομάδα της Χρυσούπολης έχει πραγματοποιήσει 11 μεταγραφές και οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν είναι οι εξής:

    Δεμένικος από Α.Ο.Κ.

    Νάκας από Νίκη Βόλου

    Λεγάτος από Κεραυνό Πέρνης

    Χαριτίδης από Κεραυνό Πέρνης

    Γεωργιάδης από Κεραυνό Πέρνης

    Μπάμπουρας από Δόξα Δράμας

    Κοβάτσης από Γιαννιτσά (πρώτο εξάμηνο)

    Τζατζανάς από ΠΑΟ Κοσμίου

    Παναγιώτου από Κεραυνό Πέρνης

    Τσέκος από Άρη Αβάτου

    Ανδρεάδης από Ορεστιάδα.

    Comments are closed.