Bookmarks

    Θετικότατα μπορούν να χαρακτηριστούν τα συμπεράσματα τα οποία έβγαλε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης από το φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του, στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας και τη νίκη που σημείωσε σε βάρος του Ορφέα Ελευθερούπολης με σκορ (2-0).

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι το αποτέλεσμα της νίκης έρχεται σε δεύτερη μοίρα για τους «Αργοναύτες» και αυτό γιατί εκείνο που ενδιέφερε περισσότερο την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. ήταν να δει κάποια στοιχεία σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο στους παίκτες του και η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Καβάλας, σε αγωνίστηκε επίπεδο, ικανοποίησε τον Παύλο Δερμιτζάκη.

     

    Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με το Ορφέα.

    –«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας. Υπάρχουν προβληματάκια τα οποία έχουμε το περιθώριο και όλο το χρόνο να τα λύσουμε και βέβαια να τα ξεπεράσουμε. Τα φιλικά  παιχνίδια με ομάδες που είναι κατώτερης κατηγορίας, είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές που παίζουν να θέλουν να δείξουν περισσότερα πράγματα, κάτι το οποίο έγινε και στο αντίστοιχο με την Ορφέα. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσω είναι το ότι στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε το μειονέκτημα για μας είναι ότι βρισκόμαστε σε ένα στάδιο που έχουν προηγηθεί πολλές έντονες επιβαρύνσεις για τα παιδιά και οι οποίες κατά κάποιων τρόπο προκαλούν κάποια προβλήματα».

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο τονίζεται ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. στο αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας κυλάει ομαλότατα και το ευχάριστο για τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη είναι το ότι δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Η αποστολή της ομάδας της Καβάλας θα παραμείνει στα ορεινά της Δράμας μέχρι την Τετάρτη (28/8) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση της ενώ το απόγευμα της Τρίτης (27/8) θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αυτήν την φορά με την ομάδα του Βώλακα Δράμας στο γήπεδο της Πετρούσας.

    Comments are closed.