Bookmarks

    Ο ΓΣ Ελευθερούπολης έχει κερδίσει στην κυριολεξία τις εντυπώσεις με το φετινό σχεδιασμό της, δείχνοντας πως παρά την απειρία που έχει ως προς την κατηγορία, μιας και φέτος θα είναι η παρθενική της εμφάνιση στην Α2 κατηγορία μπάσκετ των ανδρών, θα αποτελέσει μία από τις ομάδες-έκπληξη της σεζόν.

     

    Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ενδιαφέρον ρόστερ και ένα κομμάτι του… παζλ που έλειπε ήταν ένας σουτέρ με δυνατότητες τόσο στη δημιουργία όσο και στην εκτέλεση. Αυτόν τον παίκτη φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Διογένη Γοργόνη, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Διογένης Γοργόνης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου, όντας ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες της ομάδας στο τελευταίο μέρος του πρωταθλήματος και βοηθώντας στην ιστορική άνοδο του συλλόγου. Οι εμφανίσεις του και το βιογραφικό του κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Α2 κατηγορία, με την Ελευθερούπολη να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να τον κάνει δικό της.

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι προ των πυλών και απομένουν επί της ουσίας τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί μία ακόμα μετεγγραφή για την Ελευθερούπολη, με τον Διογένη Γοργόνη να ετοιμάζεται για το πρώτο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

     

    Η ανακοίνωση του ΓΣ Ελευθερούπολης

    -«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Διογένη Γοργόνη.

    Ο Διογένης Γοργόνης γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1998 και έχει ύψος 1.94. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και δόθηκε δανεικός στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Το 2014-15 εντάχθηκε στον Απόλλωνα Πατρών και σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στην Α1. Έκανε το ντεμπούτο του εναντίον του Ολυμπιακού (2π) κι έπαιξε και στο ματς του Απόλλωνα με τον ΠΑΟΚ (4π). Το 2015 πήγε στο Περιστέρι και το 2017 δόθηκε δανεικός στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Την περίοδο 2018-2019 δόθηκε δανεικός από το Περιστέρι στη Δάφνη Δαφνίου.
    Είναι διεθνής με τις Εθνικές Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων, Νέων.
    Καλώς ήρθες Διογένη στην οικογένεια του ΓΣΕ».

    Comments are closed.