Bookmarks

    Η νέα διοίκηση στο Νέστο Χρυσούπολης έπιασε δουλειά τις τελευταίες ημέρες και ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας της Χρυσούπολης αφού στο ραντεβού των δύο πλευρών είχαμε συμφωνία.

     

    Είναι γεγονός ότι η περσινή παρουσία του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στο Νέστο ήταν ιδιαίτερα θετική αλλά φέτος  ο ίδιος θα κληθεί να διαχειριστεί ένα διαφορετικό ρόστερ αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές πέρασαν την πόρτα της εξόδου.  Η προετοιμασία του Νέστου θα ξεκινήσει την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα ενώ όπως έγινε γνωστό ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης θα έχει συνεργάτες, τον Ξενοφών Βουγιουκλή στη θέση του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης και τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο όπως και πέρσι στη θέση του γυμναστή τερματοφυλάκων.

     

    Ο Σάββας Λαζαρίδης νέος πρόεδρος στο Νέστο

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο επί σειρά παράγοντας του Νέστου Χρυσούπολης, Σάββας Λαζαρίδης είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας.

    Διαδέχεται τον Νίκο Μπουντρούδη ενώ στο νέο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν και άλλα στελέχη της περσινής διοίκησης. Ο Γιώργος Μαστιγόπουλος επανέρχεται στη θέση του γενικού αρχηγού ενώ τελικά δεν συμμετέχει ο Στάθης Καραλίδης.

     

    Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Νέστου Χρυσούπολης, είναι το εξής:

     

    Πρόεδρος: Λαζαρίδης Σάββας

    Αντιπρόεδρος:  Πανδράνης  Ευάγγελος

    Αντιπρόεδρος Β` και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Μαρμαρέλης Κώστας

    Γενικός Γραμματέας: Καραμανίδης Νικόλαος

    Γενικός Αρχηγός: Μαστιγόπουλος Γιώργος

    Ταμίας: Ανδρούτσος Μιχάλης

    Έφορος Ιματισμού: Μπανίδης Γιώργος

    Έφορος Ακαδημιών: Σιδηρόπουλος Ιωάννης

    Μέλη: Γκόρδης Αθανάσιος, Πεσιρίδης Χ, Δημητριάδης Μ.

    Αναπληρωματικά μέλη: Παπαδημητρίου Β, Κυριακίδης Ι, Αϊβαζίδης Α, Ραντάνης Α, Γαζγαλίδης Γ.

    Comments are closed.