Bookmarks

    Για πολλά χρόνια συνέδεσε το όνομα του με τον Βύρωνα Καβάλας ο επί σειρά ετών παράγοντας του Νίκος Παππάς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

     

    Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παππάς είχε απομακρυνθεί από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε αλλά πάντοτε ενδιαφέρονταν για την πορεία της αγαπημένης του ομάδας, που ήταν ο Βύρωνας Καβάλας, σωματείο προσέφερε τα μέγιστα.

     

    Η ανακοίνωση του Βύρωνα

    Ανακοίνωση για το θάνατο του Νίκου Παππά εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Βύρωνα Καβάλας, που αναφέρει τα εξής:

    -«Σήμερα “έφυγε” από κοντά μας ο Νίκος Παππάς. Ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με όλη την ιστορία του Βύρωνα Καβάλας.

    Ο Νίκος Παππάς επί δεκαετίες υπηρέτησε από πολλά πόστα ως παράγοντας την ομάδα μας και τα τελευταία χρόνια είχε την θέση του επίτιμου προέδρου!!! Ήταν ένας πραγματικός στρατιώτης της ομάδας και μέχρι τέλους έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα!!

    Καλό παράδεισο και συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους».

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας “αποχαιρετά” τον επί σειρά ετών παράγοντα του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, Νίκο Παππά και εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το χαμό ενός σπουδαίου ανθρώπου και παράγοντα του ποδοσφαίρου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

     

    Τέλος να τονίσουμε ότι η κηδεία του Νίκου Παππά έγινε την Τρίτη (13/8)  στις 11 το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, παρουσία συγγενών, φίλων, ανθρώπων του Βύρων Καβάλας και πολλών παραγόντων άλλων σωματείων του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

     

    Comments are closed.