Bookmarks

    Μπορεί να βρισκόμαστε στην «καρδιά» του καλοκαιριού και το θερμόμετρο να είναι στα ύψη, το ίδιο βέβαια ισχύει κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε και για το ενδιαφέρον των ομάδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας για την ενίσχυση των έμψυχων δυναμικών τους.

     

    Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί θα πάρουμε μία μικρή γεύση για τις μεταγραφικές κινήσεις κάποιων ομάδων του νομού Καβάλας που προσπαθούν να «εμπλουτίσουν» τα ρόστερ τους.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    της ΑΕΚ Καβάλας

    Υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Γιάννη Κουμλιά ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε την προετοιμασία της για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, η ΑΕΚ Καβάλας στο προπονητικό αθλητικό της κέντρο στο Δάτο. Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι η ΑΕΚ Καβάλας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιορδάνη Σάσσου από τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης ενώ να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα έχουν  αποκτηθεί, ο Κώστας Άγγος, Γιάννης Γοριδάρης, Χρόνης Ευστρατιάδης και Δημήτρης Τομπούλης ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη.

     

    Ανακοίνωσε Πετρόπουλο

    και Γεωργιάδη ο Ναζιανζός

    Στην απόκτηση δυο ακόμη έμπειρων ποδοσφαιριστών από τον Ατρόμητο Χαλκερού ανακοίνωσε ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης ο οποίος και στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας έχει υψηλούς στόχους. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Σάκης Πετρόπουλος καθώς και ο αμυντικός, Νίκος Γεωργιάδης. Να θυμίσουμε ότι ήδη στο έμψυχο δυναμικό της Νέας Καρβάλης έχουν  ενσωματωθεί, ο Χρήστος Φωτόπουλος από τον Βρασίδα Νέας Περάμου ενώ στον αντίποδα έχουν αποχωρήσει, ο Γιώργος Κοπανάκης, ο Σάκης Παυλίδης, ο Ελίντιον Κόρτσα και τέλος ο Ιορδάνης Σάσσος.

     

    Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα»

    από τον Π.Ο Κεραμωτής

    Ο Π.Ο Κεραμωτής ο οποίος τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην κατηγορία των μεγάλων του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών επιπέδου Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα οι νεοφώτιστοι στην Α’ κατηγορία απέκτησαν τον Τόλη Τσανακτσόγλου και τον Φίλιππο Τζομιάδη από την Δόξα Θεολόγου. Ο Τόλης Τσανακτσόγλου να τονίσουμε ότι αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αστέρα Μαγικού, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Ζάκυνθο, Α.Ο Λεβάντε, Νέστο Χρυσούπολης, Εθνικό Ν. Καρυάς και Κεραυνό Πέρνης. Από την άλλη πλευρά ο Φίλιππος Τζομιάδης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕ Ποντίων Εύμοιρου και Εχίνο σπόρ. Θυμίζουμε πως ο Π.Ο Κεραμωτής έχει ήδη αποκτήσει και τους Οδυσσέα Παπαστεφάνου και Αλέξανδρο Χρυσαλίδη.

     

    Απέκτησε τον Δημ. Τσαρούχα

    η Δόξα Αμυγδαλεώνα

    Στην απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Τσαρούχα προχώρησε και ανακοίνωσε η Δόξα Αμυγδαλεώνα. Να θυμίσουμε ότι 27χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Τσαρούχας ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία των Ελπίδων ενώ την περσινή σεζόν ήταν μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα. Μάλιστα να υπογραμμίσουμε ότι ο Δημήτρης Τσαρούχας αποτελεί την 8η συνολικά προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της Δόξας Αμυγδαλεώνα μετά τους, Μάριο Ντομί, Ανέστη Κουνατίδη, Ραφαήλ Παπαδόπουλο, Γιώργο Κοπανάκη, Σάκη Παυλίδη, Σάββα Ευκαρπίδη και Γιάννη Ηλιάδη. Τέλος να τονίσουμε ότι ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε η Δόξα Αμυγδαλεώνα 40 ημέρες πριν την πρώτη σέντρα της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα έχουν ήδη πωληθεί 185 κάρτες διαρκείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στα 72 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

     

    Ο Άρης Πηγών ανανέωσε

    τον Αλέκο Αϊβαζίδη

    Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Αλέκο Αϊβαζίδη για 3η συνεχόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο Άρης Πηγών. Ο Αλέκος Αϊβαζίδης αγωνίζεται με την φανέλα του Άρη Πηγών από το καλοκαίρι του 2017, όταν πήρε μεταγραφή από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, πανηγυρίζοντας και ένα πρωτάθλημα-άνοδο την σεζόν 2017-2018 στην Β1’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονιστεί είναι το ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν θέσει ψηλά τον πήχη την φετινή σεζόν στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καβάλας με αποτέλεσμα να έχουν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του ρόστερ τους σε πολύ μεγάλο βαθμό.

     

    Τέσσερις προσθήκες για

    τον Φρίξο Πλατανοτόπου

    Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο Φρίξος Πλατανοτόπου. Ειδικότερα από την ομάδα του Πλατανοτόπου  αποκτήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ποδοσφαιριστής Νίκος Πεφάνης από τον Βύρωνα Καβάλας, ο Γιάννης Σαουλίδης από τον Ατρόμητο Ακροβουνίου αλλά και οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Λάζαρος Λαζαρίδης και Bledar Polisi.

    Θυμίζουμε πως ήδη στο ρόστερ του Φριξου έχουν προσθεθεί, Δημήτρης Μπάφας από τον Βύρωνα Καβάλας και Ραφαήλ Βούλγαρης από τον ΠΑΟΚ Καβάλας.

     

    Comments are closed.