Bookmarks

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Α.Ο.Κ. είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει συμφωνίες με δύο ακόμα πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί τόσο στο Ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στη Super League.

     

    Η αναφορά μας γίνεται για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό Απόστολο Στίκα ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Αχαϊκής και από το 2015 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017 φορούσε την φανέλα του Παναιγιάλειου με την οποία αγωνίστηκε στην Football League και είχε 41 συμμετοχές και 1 γκολ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του Απόστολου  Στίκα ήταν η Ιταλική Fonti η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής Ιταλίας. Να σημειωθεί ότι το 2018 ο υψηλόσωμος έλληνας αμυντικός (1,85) πήρε μεταγραφή στην επίσης Ιταλική Cesena από την οποία έμεινε και ελεύθερος.

    Από κει και πέρα στο μεταγραφικό στόχαστρο των «Αργοναυτών» είναι και ο ποδοσφαιριστής Οκάν Σουλεϊμάν με τον οποίο  ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις. Ο Οκάν Σουλεϊμάν έρχεται από την γειτονική Ξάνθη με την οποία στο περσυνό πρωτάθλημα της Super League είχε 4 συμμετοχές  και 3 συμμετοχές στο κύπελλο ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων ομάδας της χώρας μας και το θέμα της ολοκλήρωσης της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου.

    Comments are closed.