Bookmarks

    Ο 15χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσονάκας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ σε πολύ μικρή ηλικία και δεν άργησε από πολύ μικρός να ξετυλίξει το ταλέντο του.

     

    Στο παρελθόν ο Βασίλης Τσονάκας δοκιμάστηκε σε μεγάλες ΠΑΕ όπως είναι ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟΚ και η ΞΑΝΘΗ αλλά τελικά επιλέχτηκε από τον Μαλαδένη Χρήστο (υπεύθυνο της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη Βόρεια Ελλάδα) και τον κ. Κωστένογλου Νίκο (Τεχνικό Διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος να σημειώσουμε ότι ήρθε ο ίδιος εδώ και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Καβάλας Τσάμαρη Σταμάτη καθώς και με τον πατέρα του παιδιού, για να ακολουθήσει των προετοιμασία της Κ-17 της ΠΑΕ ΑΕΚ που ξεκίνησε από τη Δευτέρα 21-7-19, βρίσκεται στην Αθήνα από την Κυριακή το βράδυ, διαμένει στους ξενώνες της ΠΑΕ ΑΕΚ στα ΣΠΑΤΑ και παρακολουθεί το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων.

    Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή για την ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ που ακόμη ένα παιδί των Ακαδημιών της επιλέγεται να κάνει το βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα, κάτι που αποδεικνύει πέρα από την πολύ καλή δουλειά σε βάθος που γίνεται στα τμήματα υποδομής του καβαλιώτικου συλλόγου και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει δημιουργήσει η Διοίκηση της ομάδος με όλες σχεδόν τις μεγάλες ΠΑΕ. Τέλος να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της περυσινής περιόδου ο Βασίλης Τσονάκας αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια βασικός στην Α` κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας με την ανδρική ομάδα της ΑΕΚ Καβάλας αποκτώντας αρκετές και πολύτιμες εμπειρίες.

     

    Comments are closed.