Bookmarks

    Ο Χρήστος Μυτικόπουλος παραμένει προπονητής στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας η οποία και φέτος θα αγωνιστεί στην Α` κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

     

    Η ανακοίνωση της παραμονής για τον Χρήστο Μυτικόπουλο

    -«Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον κοουτς Χρήστο Μυτικόπουλο για την νέα σεζόν. Η ταύτιση φιλοσοφίας και απόψεων συντέλεσαν στην εδραίωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του. Διοίκηση και προπονητής εργάζονται καθημερινά για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τη λειτουργία ανδρικού, εφηβικού και παιδικού τμήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της Σάντας!!!».

    Ακόμη παραμένουν στο ρόστερ οι Ζώτος, Ζωτίδης σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας:

     

    Παραμένουν οι σημαίες στον ιστό τους!!! 

    «Η διοίκηση της Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους εμβληματικούς αρχηγούς της, Ζωτιδη Μπάμπη και Γιώργο Ρότσα… Η προσωπικότητα τους, η αγωνιστική τους νοοτροπία και η μπασκετική τους αξία αποτελούν παρακαταθήκη για τον σύλλογο και παράδειγμα για τους νέους αθλητές μας.

    Επίσης παρέμεινε για 8η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα ο Νίκος Μητρούλης ενώ αποκτήθηκε ο νεαρός Δαμιανός Κωνσταντάρας από τον ΓΣΕ που μάλιστα πρόσφατα συμμετείχε με την Εθνική ομάδα κωφών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Πολωνία».

     

    Comments are closed.