Bookmarks

    Παρά το γεγονός ότι οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ του Α.Ο.Κ. στην παρούσα χρονική περίοδο, έφτασαν συνολικά τις εννέα (9) , το γεγονός αυτό ωστόσο δεν φαίνεται να προβληματίζει αλλά και να ανησυχεί τους διοικούντες της ομάδας της Καβάλας.

     

    Και αυτό διότι η σημερινή διοίκηση των «Αργοναυτών» είναι αποφασισμένη να καλύψει άμεσα όσα κενά προκύψουν σε αγωνιστικό επίπεδο από όσες αποχωρήσεις τελικά προκύψουν, με την προσθήκη νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Ο σχεδιασμός για την συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού είναι σε εξέλιξη και βασικό μέλημα της διοίκησης είναι ο καλύτερος δυνατός «εμπλουτισμός» της ομάδας με παίκτες έμπειρους που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας που θα αγωνίζεται ο Α.Ο.Κ.. κάτι το οποίο αναμένεται σιγά σιγά να παίρνει «σάρκα και οστά».

     

    Οι αποχωρήσεις

    Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής να τονίσουμε που πέρασε την πόρτα της εξόδου του Α.Ο.Κ. είναι ο πλάγιος αμυντικό Αλέξανδρος Ζέρης ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συ  ζητήσεις με άλλη ομάδα. Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε είχαμε και τις αποχωρήσεις των Γιώργου Λίτσκα και Σβεν Γιατσβίνοβιτς. Σε ότι έχει να κάνει με την δεύτερη περίπτωση να τονίσουμε ότι από τη διοίκηση του Α.Ο.Κ. εκτιμήθηκε ότι το συμβόλαιο που είχε ήταν υψηλό και η προσφορά του δεν ήταν ανάλογη. Από κει και πέρα να θυμίσουμε ότι το τελευταίο χρονικό συνολικά 6 ακόμη ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ ήδη αποχώρησαν και δεν θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα του Α.Ο.Κ. και τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού για διαφορετικούς λόγους αποτέλεσαν παρελθόν. Αναφερόμαστε στους Δημήτρης Τόσκα και Αλέξανδρο Τσούτση οι οποίοι αναζητούν πλέον την τύχη τους σε άλλη ομάδα. Στα παραπάνω ονόματα να προσθέσουμε και εκείνο του αμυντικού Οδυσσέα Λυμπεράκη ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super league στον Πανιώνιο ενώ παρελθόν αποτελεί από το δυναμικό του Α.Ο.Κ. και ο επιθετικός, Νίκος Βαλαβανόπουλος, ο οποίος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, με τον Πανθηραϊκό. Τέλος παρελθόν από τους «Αργοναύτες» αποτελούν τόσο ο μέσο επιθετικός Γιώργος Γεμιστός όσο και ο αμυντικός, Δημήτρης Τόσκας.

     

    Παραμονές και μεταγραφές.

    Στον αντίποδα να σημειώσουμε ότι παραμένουν στο δυναμικό του Α.Ο.Κ. από το περσυνό ρόστερ, οι Τουμανίδης, Γρ. Παπαδόπουλος, Θωμαϊδης και ο τερματοφύλακας Δήμιζας ενώ η διοίκησης του περιμένει τις απαντήσει των Γαβριηλίδη και Μαρκόπουλου. Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν παίκτης του Α.Ο.Κ. θα πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Καζαντζίδης που αγωνίζονταν στον Αετό Ορφανού.

    Comments are closed.