Bookmarks

    Με 11 νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό του θα παρουσιαστεί ο Βύρωνας Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας, το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.  

     

    Η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στο Χαλκερό ενώ από το περσινό ρόστερ μετακόμισαν σε άλλες ομάδες οι: Κώστας Άγγος(ΑΕΚ Καβάλας), Γοριδάρης(ΑΕΚ Καβάλας), Μπάφας(Φρίξος Πλατανοτόπου) και Χ. Σιαματάς(ΑΟΚ).   Η τελευταία μεταγραφή που έγινε είναι αυτή του τερματοφύλακα Νάκη Οικονομόπουλου που πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής με την ομάδα του Μακεδονικού.

     

    Η ανακοίνωση του Βύρωνα

    Τη Δευτέρα απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία της ποδοσφαιρική μας ομάδας και πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο γήπεδο του Χαλκερού!!! Οι παλιοί καλωσόρισαν τους νέους ποδοσφαιριστές και αμέσως τους έβαλαν στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας!! Ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο για την ομάδα μας και να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας σε ένα ανταγωνιστικό και καθαρό πρωτάθλημα!!! Ως διοίκηση πάντα θα είμαστε δίπλα σε ποδοσφαιριστές και προπονητή!!! Υ.γ. Για όλους τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος ευχόμαστε μακριά από τραυματισμούς!!! (δελτίο τύπου)

    Μπαράζ ανακοινώσεων μεταγραφών!!!

    Ο Βύρων παράλληλα ανακοίνωσε και μια ενδεκάδα μεταγραφών. Αναλυτικά τα νέα πρόσωπα.

    1)Τσότρας Βασίλης  2)Ευστρατίου Διονύσης 3)Σεμερτζίδης Πάρης 4)Καλτσίδης Δημήτρης 5)Ελευθεριάδης Κοσμάς. Παίκτες με αναγνωρισμένη ποδοσφαιρική αξία & πρωταγωνιστικό ρόλο!! Επίσης οι νέοι “βενιαμίν”- μέλλον της ομάδας μας 6)Σαμαράς Ανδρέας 7)Αραμπατζής Τάσος 8)Μοσχόπουλος Νίκος 9)Κατίρης Γιάννης 10)Παπαδόπουλος Βασίλης 11)Οικονομόπουλος Νάκης Τους καλωσορίζουμε και τους 11 στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύρωνα και είναι όλοι τους αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας!!

     

    Comments are closed.