Bookmarks

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κολυμβητές του ΟΘΑΚ. στους Πανελλήνιους αγώνες κατηγοριών και Εφήβων Νεανίδων που πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αθήνα.

     

    Εδώ και ένα μήνα σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αθήνα διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι αγώνες κολύμβησης κατηγοριών και Εφήβων Νεανίδων όπου ο ΟΘΑΚ συμμετείχε με πάρα πολλές διακρίσεις. Εξαιρετικές διακρίσεις πήρε ο Σκαρής Ιωάννης με 4 χρυσά μετάλλια σε 200,400,800,και 1500 ελεύθερο όπου και χαρακτηρίστηκε από την ΚΟΕ καλύτερος αθλητής αγώνων.

    Ο Καρκαλιανίδης Βύρωνας κατακτώντας 2 χρυσά σε 50,100 ύπτιο 1 ασημένιο στα 200 πεταλούδα και 1 χάλκινο στα 100 πεταλούδα. Πολύ καλές εμφανίσεις μέσα στην 16 άδα όπου από φέτος βαθμολογείται είχαν οι αθλητές Γιαντζή Βασιλική, Αποστολίδου Ραφαέλα Παλτόγλου Αλεξάνδρα, Χατζής Γεώργιος, Μαυρογιάννη Ελισάβετ   και η σκυταλοδρομία 4Χ100 mixed παμπαίδων/παμκορασίδων Β΄ με την 8ηθέση και τους κολυμβητές  Σκαρή Ι, Χατζή Γ, Κασιμίδου Ραφαέλα και Μαυρογιάννη Ελισάβετ.

    Καλή εμφάνιση με μεγάλη βελτίωση των προσωπικών τους ρεκόρ είχαν οι κολυμβητές Λάζαρης Νικόλαος, Παυλίδου Μελίνα, Συκιώτη Παναγιώτα, Παπαδόπουλος Θανάσης,  ενώ διακρίσεις και σε μετάλλια και σε δεκαεξάδα είχαν οι κολυμβητές του ΟΘΑΚ που κολυμπούν για την φετινή χρονιά με  χρώματα άλλων ομάδων και είναι οι Μαυρογιάννης Χρυσοβαλάντης, Χ’’Κωσταντίνου Σοφία και Παλαιολόγος Στράτος.

    Οι επιτυχίες αυτές έχουν πίσω τους μία ακούραστη  προπονητική ομάδα με κορυφαίο τον Νίκο Γκέκα   και την Ισιγόνη Βαλσαμίδου που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τους γονείς των παιδιών αυτών που στέκονται πάντα δίπλα σε παιδιά και προπονητές.

     

    Comments are closed.