Bookmarks

    Με μεγάλες επιτυχίες, εμπειρίες και πολλή αισιοδοξία για το μέλλον, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου, επέστρεψε η αποστολή του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.) «Φίλιππος» Καβάλας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων (Κ18), που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

     

    Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

    -«Ο Γιάννης Καριωτίδης, γέννημα θρέμμα, του Ο.Κ.Α.Φ., στέφθηκε πρώτος πανελληνιονίκης στο τριπλούν, με επίδοση 14,75 μέτρα και τρίτος πανελληνιονίκης στο μήκος, με 6,84 μέτρα. Συγχαρητήρια στον Γιάννη και στην προπονήτρια του, Εύη Παπουτσή, που είναι πάντα δίπλα του. Επίσης, μάς χαροποίησε ιδιαίτερα η ένταξη του Γιάννη στην εθνική ομάδα παίδων και η συμμετοχή του στο βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 13 και 14 Ιουλίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

    Ο Χρήστος Μισκάκης ήταν 7ος πανελληνιονίκης στη σφαιροβολία με ατομικό ρεκόρ 15,28 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα, είχαμε και την αξιοπρεπή συμμετοχή του Θανάση Ιωαννίδη, ο οποίος μαζί με την Γεωργία Φλωρού, είναι οι αθλητές που «έφεραν την άνοιξη» στις ρίψεις της Καβάλας, με τη συμβολή του προπονητή τους, Σάββα Ιωαννίδη. Τους ευχαριστούμε θερμά για τις επιτυχίες που χάρισαν στο σύλλογο!

    Η Νίκη Κουτσουμανή, αν και παγκορασίδα Α, προκρίθηκε στον τελικό αγώνα των 200 μέτρων και κατέλαβε την 15η θέση με χρόνο 26:58 και όλα δείχνουν, ότι θα είναι έτοιμη για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καβάλα 13 και 14 Ιουλίου 2019. Ο Απόστολος Λαφαζανίδης κατάφερε και προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν, όπου και κατέλαβε την 12η θέση.

    Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 μέτρων με τους: Παπάζογλου-Τσάλμα-Παρασκευόπουλο-Λαλίκο, κατέλαβε την 11η θέση με νέο ρεκόρ 3:34:07, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μέτρων με τους: Λαφαζανίδη-Παρασκευόπουλο-Καλογιάννη-Λαλίκο.

    Πολύ καλές εμφανίσεις, επίσης, έκαναν: η Στρατηγούλα Μπανάσα στο τριπλούν και η Πηνελόπη Λεβεντοπούλου στο μήκος, που είναι παγκορασίδα Α. Αξιοπρεπή εμφάνιση έκανε και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μέτρων κορασίδων με τις: Λεβεντοπούλου-Κυριακίδου-Μπανάσα-Κουτσουμανή.

    Συγχαρητήρια στους προπονητές του ομίλου που συνόδεψαν την αποστολή: Ρούλα Μαυρομάτη, Εύη Παπουτσή, Σάββα Ιωαννίδη και στον φυσιοθεραπευτή, Πασχάλη Κασάπη. Ευχαριστούμε, τέλος, τους γονείς των παιδιών που βρέθηκαν στα Τρίκαλα και είναι πάντα δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες. Μπράβο σε όλους!».

     

    Comments are closed.