Bookmarks

    Τελικά δεν ήταν τυχαίο ότι αποσύρθηκε η ανάρτηση προ μηνός στην ανανέωση του Δημήτρη Σιχλιμοίρη με τον Άρη Αβάτου, μαζί με αυτές των Κρασώνη και Μίλλερ.

     

    Ο Γιαννιώτης επιθετικός Δημήτρης Σιχλιμοίρης τελικά δεν θα συνεχίζει στην ομάδα της Ξάνθης και πιθανότατα θα συνεχίσει σε ομάδα γειτονικού νομού, πιθανότατα της Καβάλας, παρά τις προτάσεις από ομάδες της Ροδόπης όπου και σπουδάζει.

    Έτσι ο 21χρονος επιθετικός από τα Γιάννενα θα παραμείνει για τρίτη σεζόν στην Γ’ Εθνική μετά τους Προσκυνητές και το Άβατο. Παλιότερα έχει παίξει στις ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννενα, της Προοδευτική Περάματος επίσης στα Ιωάννινα και του Ατρόμητου ’95.

    Φέτος ήταν ένας από τους 34 ποδοσφαιριστές σε όλους τους ομίλους της Γ’ εθνικής, όπως και ο συμπαίκτης του στον Άρη Αβάτου Πέτρος Σαρηγιαννίδης που αγωνίστηκαν σε 26 αγώνες πρωταθλήματος με 1659′ λεπτά, από τα οποία στα 16 ως βασικός, ενώ ειχε και 3 τέρματα.

     

    Η ανακοίνωση του Αρη Αβάτου αναφέρει τα εξής:

    -«Ελεύθερος από την ομάδα μας μένει ο Δημήτρης Σιχλιμοίρης.
    Η Διοίκηση της ομάδος μας τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην νέα του ομάδα».

     

    Comments are closed.