Bookmarks

    Όπως διαφαίνεται δίνεται λύση στο διοικητικό πρόβλημα που είχε ανακύψει στο Νέστο μιας και ο Στάθης Καραλίδης που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής  την περίοδο 2016-2017 καθώς και ο Γιώργος Μαστιγόπουλος, γενικός αρχηγός στις μεγάλες επιτυχές με Τσαντίδη- Καραμπετάκη επιστρέφουν στα διοικητικά της ομάδας της Χρυσούπολης η οποία  θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής κατηγορίας. 

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο διοικητικό σχήμα που θα τρέξει το Νέστο στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο δεν θα συμμετάσχουν ο περσινός πρόεδρος Νίκος Μπουντρούδης όπως και ο περσινός γενικός αρχηγός Απόστολος Σίμος.

    Αντίθετα μεταξύ των άλλων θα συμμετέχουν οι: Γκόρδης, Μαρμαρέλης, Σιδηρόπουλος, Καραμανίδης, Μπανίδης, Καβάζης καθώς και άλλα πρόσωπα της κοινωνίας τη; Χρυσούπολης.

    Βέβαια να σημειώσουμε ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνέλθει σε σώμα μπορεί και την ερχόμενη εβδομάδα ενώ παράλληλα αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή. Βέβαια εκείνο το οποίο θεωρείται το σημαντικότερο και αποτελεί βασικό μέλημα της νέας διοίκησης είναι να προλάβει ο Νέστος να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ` Εθνική, αφού όπως είναι γνωστό η προθεσμία τελειώνει τη Δευτέρα 5 Αυγούστου και τα περιθώρια στενεύουν.  Τέλος να τονίσουμε ότι βασική φιλοσοφία της νέας διοίκησης του Νέστου Χρυσούπολης θα είναι με χαμηλότερο μπάτζετ σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο και η οποία θα βασίζεται κυρίως σε παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Χρυσούπολης αλλά και από γειτονικούς νομούς.

     

    Comments are closed.