Bookmarks

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο ανακοίνωσε και επίσημα τη λήξη της συνεργασίας του Δικτύου της με συλλόγους του Δικτύου Ακαδημιών.

     

    Η διεύθυνσης της ακαδημίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, όπως ανακοινώθηκε, δεν συνεργάζεται πλέον με τους εξής συλλόγους: Αετός Λουτρών (Λέσβος) Κεραυνός Πέρνης (Καβάλα) και Μακεδόνας Βέροιας (Ημαθία).

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει τα εξής:

    «Η Διεύθυνση της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του Δικτύου της με τους εξής συλλόγους: Αετός Λουτρών (Λέσβος) Κεραυνός Πέρνης (Καβάλα) και Μακεδόνας Βέροιας (Ημαθία).

    Σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για την προσθήκη νέων συνεργαζομένων ακαδημιών εντός και εκτός Αττικής».

     

    ΑΕΚ: Το προφίλ των Δικτύων Ακαδημιών

    Ο Κεραυνός Πέρνης  ιδρύθηκε το 1977 έχοντας να επιδείξει πολλές επιτυχίες (3 φορές πρωταθλητής και 1 φορά κυπελλούχος Καβάλας). Ωστόσο, σημαντικότερη στιγμή για την ομάδα από όλες ήταν η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας 2018-2019 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

    Η ομάδα λειτουργεί στο δημοτικό γήπεδο Πέρνης το οποίο απέχει 20 χιλ. από την πόλη της Καβάλας και περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα, τα οποία λειτουργούν με διπλωματούχους προπονητές.

    Από την άλλη, ο Α.Ο. Μακεδόνας Βέροιας  εδρεύει στο Νομό Ημαθίας. Υπεύθυνος της ακαδημίας και άμεσος συνεργάτης με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ για την επιτυχία της συνεργασίας και εφαρμογή του προγράμματος, ήταν  ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, και άλλων ομάδων, κ. Γιώργος Θεοδωρίδης.

    H Α΄ ομάδα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας. Οι άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας βρίσκονται στο Λαζοχώρι, 3 χιλ. από την πόλη της Βέροιας, με φυσικό γήπεδο με χόρτο, με αποδυτήρια, γραφεία και χώρους αναψυχής πλήρως εξοπλισμένα. Η ακαδημία της ομάδας περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα με αντίστοιχους προπονητές.

     

    Comments are closed.