Bookmarks

    Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών ένας πολύ αγαπητός παράγοντας αλλά και πρώην προπονητής του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καβάλας, ο Σάκης Δάδαρος ο οποίος διακρίνονταν για το ήθος του αλλά και για την αξιοπρέπεια του..

     

    Πιο συγκεκριμένα θλίψη σκόρπισε στον ποδοσφαιρικό, και όχι μόνο, κόσμο του νομού Καβάλας η είδηση του θανάτου του Σάκη Δάδαρου, που έφυγε από την ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 18 Ιουλίου σε ηλικία 74 ετών. Ο Σάκης Δάδαρος που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, υπηρέτησε για πολλά χρόνια το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από το οποίο έκανε μόνο φίλους.

     

    Τα συλλυπητήρια της ΕΠΣ Καβάλας

    Να σημειώσουμε ότι τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, για τον πρόωρο χαμό του, εξέφρασε με ανακοίνωση του το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας με σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

    -« Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάκη Δάδαρου, για τον πρόωρο χαμό του.

    Ο Σάκης αποτέλεσε έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και το κενό που αφήνει  πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο».

    Comments are closed.