Bookmarks

    Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο ανακοινώνει ότι για τρίτη συνεχόμενη χρόνια και μετά το πέρας του πρώτου σταδίου προετοιμασίας η ομάδα μας θα μεταβεί στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΩΛΑΚΑ για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας κατά τις ημερομηνίες 17/8 μέχρι 29/8.

     

    Παράλληλα να τονίσουμε ότι στον Α.Ο.Κ. θα συνεχίσει την καριέρα του και την σαιζόν 2019 -2020 ο ένας εκ των αρχηγών της περσινής ομάδας Βασίλης Γαβριηλίδης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους «Αργοναύτες» με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια καθώς επίσης και ο πρώτος σκόρερ Κώστας Μαρκόπουλος που συμφώνησε με τη διοίκηση.

    Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική Ξάνθη ο Bασίλης Δόντσος που πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη Αβάτου θα είναι παίκτης του Α.Ο.Κ. για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Bασίλης Δόντσος συναντήθηκε πρι μερικές ημέρες με ανθρώπους της ομάδας της Καβάλας και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ο Bασίλης Δόντσος που είναι 23 ετών εκτός από τον Άρη Αβάτου έχει παίξει σε ομάδα της Γερμανίας, στη Ζάκυνθο και στην Αμαλιάδα. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης.

    Πάντα  σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Α.Ο.Κ. ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό Βασίλη Κουτσούμπα που και αυτός πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη Αβάτου και με τον οποίο συναντήθηκαν οι διοικούντες της ομάδας της Καβάλας.

     

    Comments are closed.